Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vasluian gasit mort intr-o casa fara geamuri

România Liberă România Liberă,
Vasluian gasit mort intr-o casa fara geamuri

Un barbat de 61 de ani a fost gasit mort de catre un vecin intr-o locuinta fara geamuri, dintr-un sat din judetul Vaslui, anchetatorii luand in calcul ipoteza ca acesta sa fi murit din cauza frigului, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Vaslui: Un barbat a murit de frig intr-o casa fara geamuri. Trupul sau, gasit ghemuit pe podea

Un barbat de 61 de ani a fost gasit mort intr-o locuinta fara geamuri, dintr-un sat din judetul Vaslui, anchetatorii luand in calcul ipoteza ca acesta sa fi murit din cauza frigului, in conditiile in care.

Un barbat de 61 de ani a fost gasit MORT DE FRIG in casa

Un barbat de 61 de ani a fost gasit mort de catre un vecin intr-o locuinta fara geamuri, dintr-un sat din judetul Vaslui, anchetatorii luand in calcul ipoteza ca acesta sa fi murit din cauza frigului, in.

Rockerul Tyson Steven, gasit mort la 29 de ani

A murit Tyson Stevens, fostul solist al trupei rock Scary Kids Scaring Kids, la doar 29 de ani. Muzicianul a fost gasit mort de iubita lui, in casa lui din Tucson, Arizona.

Un avocat al Deutsche Bank a fost gasit mort in New York, intr-un aparent suicid

Calogero Gambino, un avocat al Deutsche Bank apropiat al problemelor juridice ale bancii, a fost gasit mort la New York, in ceea ce pare a fi fost o sinucidere, a raportat Wall Street, citand oficiali din New York si din alte surse, transmite Reuters. Barbatul, in varsta de 41 de ani, consilier general asociat care a lucrat timp de 11 ani pentru banca germana, a fost gasit spanzurat de catre sotia sa si a fost declarat mort de catre medicii ajunsi la fata locului, potrivit publicatiei.

Un avocat al Deutsche Bank a fost gasit mort in New York, intr-un aparent suicid

Calogero Gambino, un avocat al Deutsche Bank apropiat al problemelor juridice ale bancii, a fost gasit mort la New York, in ceea ce pare a fi fost o sinucidere, a raportat Wall Street, citand oficiali din New York si din alte surse, transmite Reuters.

Un copil de doi ani din Arad a fost gasit inecat intr-un iaz din gradina casei

Un baietel de doi ani a fost gasit de politistii aradeni, duminica seara, inecat intr-un iaz din curtea unei case, dupa ce mama acestuia a sunat la 112 anuntand disparitia copilului, transmite.

Un copil de doi ani a fost gasit inecat intr-un fost iaz din municipiul Arad

Un copilas de doi ani s-a inecat in gradina din spatele casei, intr-un fost iaz din municipiul Arad. Corpul a fost descoperit de politistii aradeni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )