Libnet.ro
UNICEF

22:00

Un barbat din Mehedinti s-a spanzurat in fata portii casei in care locuia. Familia sa e in stare de soc!

Antena3 Antena3,
Un barbat din Mehedinti s-a spanzurat in fata portii casei in care locuia. Familia sa e in stare de soc!

Descoperire socantaintr-o familie din Mehedinti, satul Malovat. Un barbat in varsta de 51 de ani s-a spanzurat in fata portii casei in care locuia, noaptea trecuta. Sotia. continuă pe Antena3

I-a abandonat pe malul raului. Gestul crud facut de un barbat din Gorj a fost surprins de un cetatean

Un barbat din judetul Gorj a intrat in vizorul unui cetatean, in timp ce era pe digul Jiului. Barbatul in varsta de 51 de ani din Crasna, judetul Gorj isi abandona cainiipe digul Jiului, in.

S-a spanzurat in fata casei sale in Saptamana Patimilor

Un barbat in varsta de 51 de ani, din satul Malovat -Mehedinti, a decis sa-si incheie conturile cu viata tocmai in Saptamana Mare. Acesta a fost gasit spanzurat in fata portii de la intrare in casa, miercuri noaptea.

Imaginatia romanului nu are limite. Un barbat a zidit o masina in peretele casei

Imaginatia romanilor nu are limite. O demonstreaza un barbat din localitatea Teius, judetul Alba, care si-a zidit o masina in peretele casei. Omul si-a dorit sa iasa in evidenta si cu siguranta a re.

Un barbat din Maramures, jefuit de o femeie necunoscuta cu care a intretinut relatii sexuale

Politistii din Baia Mare fac cercetari dupa ce un barbat a reclamat ca o femeie cu care a intretinut relatii sexuale i-a furat din locuinta 4. 500 de lei.

Un barbat din Botosani a vrut sa dea o mana de ajutor unui vecin. Pentru acest lucru s-a urcat intr-un copac. Ce a urmat a fost devastator

Un barbat de 45 de ani din Buimaceni, judetulBotosani s-a urcat intr-un copac, din dorinta de a isi ajuta vecinul care dorea sa-l taie. Acesta s-a dezechilibrat si a cazut in gol. in cadere, acsta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )