Libnet.ro
UNICEF

11:30

Un barbat din Teleorman a fost retinut de DIICOT pentru trafic de droguri

Adevărul Adevărul,
Un barbat din Teleorman a fost retinut de DIICOT pentru trafic de droguri

In urma unor perchezitii efectuate in Bucuresti de procurorii DIICOT au fost ridicate 24 de grabe de cannabis. Unul dintre vanzatorii de cannabis a fost depistat ca fiind un barbat din comuna teleormaneana Botoroaga. continuă pe Adevărul

Politistii sibieni au retinut un barbat urmarit international pentru trafic de persoane

Politistii dinSibiu au retinut, luni, un barbat care era urmarit international pentru trafic de persoane, informeaza Mediafax. Pe numele barbatului, care a racolat mai multe persoane de la un azil.

Avocatul Aurel Cocaina, din Arges, retinut pentru trafic de influenta

Avocatul Aurel Cocaina, din cadrul Baroului Arges, a fost retinut pentru trafic de influenta, dupa ce i-a cerut unei persoane 50. 000 de euro pentru a interveni pe langa judecatori, pentru a fi pusa in libertate, transmite Agerpres.

Un angajat al RATB, arestat pentru trafic de droguri. Vindea cannabis chiar in chioscul de bilete

Doi tineri au fost arestati pentru trafic de droguri, dupa ce politistii si procurorii DIICOT au gasit cannabis inclusiv intr-un chiosc de bilete al RATB, relateaza Mediafax, citand surse din Politie.

DNA: Avocatul Aurica Cocaina din Baroul Arges, retinut pentru trafic de influenta

Procurorii DNA Pitesti au dispus retinerea avocatului Aurica Cocaina din Baroul Arges pentru trafic de influenta dupa ce i-a pretins unei persoane 50. 000 euro lasand sa se inteleaga ca va interveni pe langa magistrati pentru a fi pusa in libertate.

Doi tineri, retinuti pentru trafic de droguri: Unul dintre ei vindea cannabis la un chiosc RATB

Doi tineri suspectati de trafic de droguri au fost arestati dupa ce politistii si procurorii DIICOT au descins, luni, in doua locuri din Bucuresti, intre care un chiosc de bilete al RATB. Cei doi tineri sunt.

Un politist din Oradea a refuzat o mita de 200 de euro pentru cumpararea examenului auto. Mituitorul a fost retinut

Un politist din cadrul Serviciul de Permise din Bihor a refuzat o mita de 200 de euro. Tanarul care a incercat sa-si cumpere examenul pentru obtinerea permisului de conducere este t anchetat sub control judiciar de procurorii Parchetului Bihor.

Un hacker din temuta retea informatica Blackshades a fost retinut in Republica Moldova

Anuntul a fost facut astazi de FBI, numind Moldova printre cele 19 tari care au contribuit la retinerea a 100 de suspecti in dosarul atacurilor informatice Blackshades care-au afectat peste 500. 000 de calculatoare din toata lumea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )