Libnet.ro
UNICEF

10:00

Un barbat a fost tarat doi metri de un tramvai in sectorul 5 al Capitalei, in fata unui mall

Antena3 Antena3,
Un barbat a fost tarat doi metri de un tramvai in sectorul 5 al Capitalei, in fata unui mall

Un barbat a fost ranit dupa ce a fost prins sub tramvai si tarat aproximativ doi metri, in fata unui mall din Sectorul 5 al Capitalei. Acesta a fost preluat de o ambulanta SMURD si dus la Spitalul. continuă pe Antena3

Bucuresti: Un barbat a fost prins sub un tramvai si tarat doi metri

Un barbat a fost ranit dupa ce a fost prins sub un tramvai si tarat aproximativ doi metri, joi, in fata centrului comercial City Mall din Bucuresti. Incidentul s-a produs la intersectia Calea Rahovei cu.

Faze tari: O noua metoda de escrocherie in Romania. Vezi cum reusea un barbat sa pacaleasca mii de romani; Cele mai mari rame. Pot ajunge la doi metri lungime si se gasesc in sud-estul Australiei; Se bat pe pipi de vaca virgina sa scape de boala!

Un cangur a murit la Arad, dupa ce a fost fugarit de copii si legat de politistii de la Transporturi Feroviare. Dupa ce a fost fugarit de un grup de copii uimiti de prezenta sa pe strazile din zona garii din Arad, un cangur de talie mica. Un ciclist in varsta de 22 de ani a avut o erectie care a durat cinci saptamani. Un ciclist irlandez in varsta de 22 de ani a ajuns la spital in urma unui accident pe bicicleta, accident care i-a cauzat un flux neregulat de sange.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )