Libnet.ro
UNICEF

08:00

Bucuresti: Un barbat a fost prins sub un tramvai si tarat doi metri

B1 B1,
Bucuresti: Un barbat a fost prins sub un tramvai si tarat doi metri

Un barbat a fost ranit dupa ce a fost prins sub un tramvai si tarat aproximativ doi metri, joi, in fata centrului comercial City Mall din Bucuresti. Incidentul s-a produs la intersectia Calea Rahovei cu. continuă pe B1

Accident grav in Capitala. O persoana a fost prinsa sub tramvai.

Un barbat in varsta de 55 de ani a ajuns la spital dupa ce a cazut sub un tramvai. Accidentul s-a produs la intersectia dintre calea Rahovei cu strada Progresul. Potrivit ISU Bucuresti, barbatul a fost transportat de un echipaj Smurd la Spitalul Universitar. Potrivit primelor investigatii medicale, pacientul prezinta excoliatii, este stabil hemodinamic si este posibil sa aiba fracturi la glezna si genunchi.

Un barbat a fost tarat doi metri de un tramvai in sectorul 5 al Capitalei, in fata unui mall

Un barbat a fost ranit dupa ce a fost prins sub tramvai si tarat aproximativ doi metri, in fata unui mall din Sectorul 5 al Capitalei. Acesta a fost preluat de o ambulanta SMURD si dus la Spitalul.

Barbat prins sub tramvai, in fata unui mall din Sectorul 5 al Capitalei

Un barbat a fost ranit usor, joi, dupa ce a fost prins sub tramvai si tarat aproximativ doi metri. Incidentul s-a petrecut in fata unui mall din Sectorul 5 al Capitalei. Barbatul a fost dus la Spitalul Universitar.

Criminalul, care si-a omorat unchiul in ziua de Craciun, a fost prins de politisti. Se ascundea la niste rude in Bucuresti

Tanarul din judetul Arges care si-a ucis unchiul in ajunul Craciunului, apoi l-a ingropat in curtea casei, a fost prins de politisti dupa trei saptamani de cautari. in tot acest timp, baiatul a stat.

Vaslui: Fost primar, amendat dupa ce a fost prins in trafic cu alcoolemie dubla fata de limita maxima legala

Un fost primar liberal din judetul Vaslui a fost condamnat de magistratii Judecatoriei Vaslui sa plateasca o amenda penala de 2. 500 de lei dupa ce a fost prins beat in trafic. Fostul primar al comunei.

Barbat injunghiat in Militari. Agresorul a fost prins

Un barbat in varsta de 30 de ani a fost injunghiat in zona Militari, aproape de un complex comercial, agresorul fiind prins la scurt timp de catre politisti, anunta Mediafax.

Un barbat a fost injunghuiat in cartierul bucurestean Militari: Agresorul a fost prins imediat de politisti

Un barbat de 30 de ani a fost injunghiat, joi seara, in cartierul bucurestean Militari, politia capturandu-l imediat pe agresor, un barbat de 40 de ani. Barbatul ranit a primit ingrijiri pe loc de la un.

Un barbat a fost injunghiat in cartierul bucurestean Militari: Agresorul a fost prins imediat de politisti

Un barbat de 30 de ani a fost injunghiat, joi seara, in cartierul bucurestean Militari, politia capturandu-l imediat pe agresor, un barbat de 40 de ani. Barbatul ranit a primit ingrijiri pe loc de la un.

Roman arestat in Malaysia dupa ce a fost prins cu aproape trei kilograme de droguri

Un roman a fost arestat la inceputul acestei saptamani de Politia din Malaysia, pe aeroportul international din Kuala Lumpur, dupa ce au gasit in bagajul acestuia 2,79 kilograme de droguri, cel mai probabil cocaina, relateaza joi agentia BERNAMA, in pagina electronica.

Procuror arestat dupa ce-a fost prins c-a luat mita pentru ascunderea unui furt, la Floresti

Functionarul a fost retinut de procurorii anticoruptie in aceeasi zi in care incasase mita pentru incetarea urmaririi penale in cazul unui furt.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )