Libnet.ro
UNICEF

10:00

Barbat prins sub tramvai, in fata unui mall din Sectorul 5 al Capitalei

Adevărul Adevărul,
Barbat prins sub tramvai, in fata unui mall din Sectorul 5 al Capitalei

Un barbat a fost ranit usor, joi, dupa ce a fost prins sub tramvai si tarat aproximativ doi metri. Incidentul s-a petrecut in fata unui mall din Sectorul 5 al Capitalei. Barbatul a fost dus la Spitalul Universitar. continuă pe Adevărul

Un barbat a fost tarat doi metri de un tramvai in sectorul 5 al Capitalei, in fata unui mall

Un barbat a fost ranit dupa ce a fost prins sub tramvai si tarat aproximativ doi metri, in fata unui mall din Sectorul 5 al Capitalei. Acesta a fost preluat de o ambulanta SMURD si dus la Spitalul.

Bucuresti: Un barbat a fost prins sub un tramvai si tarat doi metri

Un barbat a fost ranit dupa ce a fost prins sub un tramvai si tarat aproximativ doi metri, joi, in fata centrului comercial City Mall din Bucuresti. Incidentul s-a produs la intersectia Calea Rahovei cu.

Casiera unui liceu din Targoviste, acuzata ca ar fi furat peste 160.000 de lei din banii scolii

Casiera unui liceu din Targoviste este acuzata ca a furat peste 160. 000 de lei din banii liceului. Potrivit procurorilor, casiera nu inregistra banii proveniti din cazare, chirii si taxe pentru sustinerea.

Accident grav in Capitala. O persoana a fost prinsa sub tramvai.

Un barbat in varsta de 55 de ani a ajuns la spital dupa ce a cazut sub un tramvai. Accidentul s-a produs la intersectia dintre calea Rahovei cu strada Progresul. Potrivit ISU Bucuresti, barbatul a fost transportat de un echipaj Smurd la Spitalul Universitar. Potrivit primelor investigatii medicale, pacientul prezinta excoliatii, este stabil hemodinamic si este posibil sa aiba fracturi la glezna si genunchi.

Steaua pierde la scor in fata unei codase din Bundesliga

Steaua a inceput cu o infrangere drastica sezonul de amicale din 2014. Cu jucatorii neconectati la aparate), stelistii nu au legat mai nimic si au primit gol la aproape fiecare faza, cel putin in prima repriza cand Ciprian Tatarusanu a parut cu gandul la Fiorentina. Steaua a fost invinsa cu 5-1 de Nurnberg, echipa clasata pe penultimul loc din Bundesliga, singura echipa din acest campionat fara victorie din 17 etape, insa o echipa care a stat bine pe teren, bine pe picioare si bine in atac. Steaua a jucat mai moale, a testat doua garnituri diferite, inclusiv Keseru in prima repriza, insa a parut molesita de startul de sezon si de pregatirea fizica pe care o face in Spania. Nu deranjeaza atat rezultatul, cat ca Steaua nu a aratat mai nimc tehnic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )