Libnet.ro
UNICEF

10:00

Accident grav in Capitala. O persoana a fost prinsa sub tramvai.

România Liberă România Liberă,
Accident grav in Capitala. O persoana a fost prinsa sub tramvai.

Un barbat in varsta de 55 de ani a ajuns la spital dupa ce a cazut sub un tramvai. Accidentul s-a produs la intersectia dintre calea Rahovei cu strada Progresul. Potrivit ISU Bucuresti, barbatul a fost transportat de un echipaj Smurd la Spitalul Universitar. Potrivit primelor investigatii medicale, pacientul prezinta excoliatii, este stabil hemodinamic si este posibil sa aiba fracturi la glezna si genunchi. continuă pe România Liberă

Bucuresti: Un barbat a fost prins sub un tramvai si tarat doi metri

Un barbat a fost ranit dupa ce a fost prins sub un tramvai si tarat aproximativ doi metri, joi, in fata centrului comercial City Mall din Bucuresti. Incidentul s-a produs la intersectia Calea Rahovei cu.

Accident grav pe DN7: Doi politisti si un suspect, raniti.

Doi politisti si o persoana cercetata in mai multe dosare pe care acestia o insoteau pentru o expertiza psihiatrica la IML in Bucuresti au fost raniti, marti dimineata, dupa ce autospeciala de politie in care se aflau s-a ciocnit cu un TIR, pe DN 7, in judetul Arges, conform Mediafax. Conform IPJ Arges, autospeciala care apartine unui post de politie din cadrul Inspectoratului Judetean Valcea circula catre Bucuresti, in masina aflandu-se doi politisti si o persoana pe care acestia o duceau in .

Barbat prins sub tramvai, in fata unui mall din Sectorul 5 al Capitalei

Un barbat a fost ranit usor, joi, dupa ce a fost prins sub tramvai si tarat aproximativ doi metri. Incidentul s-a petrecut in fata unui mall din Sectorul 5 al Capitalei. Barbatul a fost dus la Spitalul Universitar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )