Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barbat inecat intr-un lac din Bisoca

Adevărul Adevărul,
Barbat inecat intr-un lac din Bisoca

Un barbat de 47 de ani, din localitatea buzoiana Bisoca, s-a inecat, duminica, intr-un lac de pe raza catunului Lungari. Cadavrul a fost gasit dupa ora 20, de pompieri sositi la interventie cu o barca pneumatica. continuă pe Adevărul

Explozie puternica intr-o casa din Vaslui: Un barbat a fost grav ranit

O explozie puternica s-a produs, vineri seara, intr-o casa din municipiul Vaslui, in urma acumularilor de gaze de la o butelie, un barbat de 54 de ani fiind grav ranit, transmite Mediafax. in urma deflagratiei,.

Un barbat de 78 de ani din Bistrita-Nasaud a fost retinut dupa ce si-ar fi injunghiat mortal fiul

Un barbat de 78 de ani din comuna Zagra, judetul Bistrita-Nasaud, a fost retinut pentru 24 de ore de politisti, el fiind suspectat ca, baut fiind, si-a injunghiat mortal fiul de 44 de ani, in urma unui.

Irak: Fortele kurde au descoperit 35 de cadavre intr-un oras din nordul Bagdadului

Fortele kurde si militiile siite au anuntat descoperirea a 35 de cadavre intr-un oras aflat la nordul capitalei Irakului, Bagdad. Data la care au fost ucise victimele este necunoscuta. Regiunea s-a aflat sub.

5 mineri au murit intr-o mina din Bosnia, in urma unui cutremur

Cinci mineri au fost ucisi in urma unei explozii de gaz produse intr-o mina de carbune din Bosnia si Hertegovina dupa un cutremur, in timp ce 29 au fost salvati dupa ce s-au aflat blocati timp de 20 de ore.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2574 seconds )