Libnet.ro
UNICEF

09:30

Barbat mort dupa ce a cazut de la etajul 14 al Spitalului Universitar Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Barbat mort dupa ce a cazut de la etajul 14 al Spitalului Universitar Bucuresti

Un barbat in jurul varstei de 50 de ani a murit joi dupa ce a cazut de la etajul 14 al Spitalului Universitar din Capitala. Barbatul nu era internat in unitatea medicala. continuă pe Adevărul

Un barbat a murit, dupa ce a cazut de la etajul 14 al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti

Un barbat a murit, joi, dupa ce a cazut de la etajul 14 al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti SUUB), din primele informatii rezultand ca este vorba de o persoana care a venit in vizita la un.

Un barbat, MORT dupa ce s-a aruncat de la etajul 14 al Spitalului Universitar din Bucuresti.

Un barbat s-a aruncat, joi, de la etajul 14 al Spitalului Universitar din Bucuresti si a murit pe loc. Barbatul avea 50 de ani, iar echipa de resuscitare, ajunsa la fata locului, a constatat decesul persoanei, conform B1 TV. Politistii de la Serviciul Omoruri au venit la fata locului pentru a stabili daca este vorba de un accident sau despre o sinucidere.

Bucuresti: Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat de la etajul 14 al Spitalului Universitar

Un barbat de 55 de ani a murit, joi, dupa ce s-a aruncat de la etajul 14 al Spitalului Universitar din Bucuresti. Potrivit B1 TV, acesta se afla in vizita in spital. El a fost gasit decedat pe o terasa de la.

Tulcea: Barbat arestat, dupa ce a ucis un tanar intr-o discoteca

Un barbat in varsta de 29 de ani a fost arestat preventiv dupa ce a ucis un tanar de 25 de ani, prin injunghiere in spate cu un cutit, intr-o discoteca din Tulcea. Potrivit procurorilor Parchetului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )