Libnet.ro
UNICEF

07:30

Un barbat a murit, dupa ce a cazut de la etajul 14 al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti

Antena3 Antena3,
Un barbat a murit, dupa ce a cazut de la etajul 14 al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti

Un barbat a murit, joi, dupa ce a cazut de la etajul 14 al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti SUUB), din primele informatii rezultand ca este vorba de o persoana care a venit in vizita la un. continuă pe Antena3

Barbat mort dupa ce a cazut de la etajul 14 al Spitalului Universitar Bucuresti

Un barbat in jurul varstei de 50 de ani a murit joi dupa ce a cazut de la etajul 14 al Spitalului Universitar din Capitala. Barbatul nu era internat in unitatea medicala.

Bucuresti: Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat de la etajul 14 al Spitalului Universitar

Un barbat de 55 de ani a murit, joi, dupa ce s-a aruncat de la etajul 14 al Spitalului Universitar din Bucuresti. Potrivit B1 TV, acesta se afla in vizita in spital. El a fost gasit decedat pe o terasa de la.

Un barbat, MORT dupa ce s-a aruncat de la etajul 14 al Spitalului Universitar din Bucuresti.

Un barbat s-a aruncat, joi, de la etajul 14 al Spitalului Universitar din Bucuresti si a murit pe loc. Barbatul avea 50 de ani, iar echipa de resuscitare, ajunsa la fata locului, a constatat decesul persoanei, conform B1 TV. Politistii de la Serviciul Omoruri au venit la fata locului pentru a stabili daca este vorba de un accident sau despre o sinucidere.

Pakistan: Cel putin zece persoane au murit dupa ce un autobuz a cazut intr-o prapastie

Un autobuz a cazut intr-o prapastie, luni, in regiunea Kashmirului pakistanez, cauzand moartea a cel putin zece persoane, anuntaAFP. Autobuzul, care avea 20 de pasageri la bord, a cazut intr-o prapastie.

Accident mortal pe DN7: un barbat a murit strivit de un camion

Un barbat din Zam a murit, dupa ce a fost lovit de un camion, pe Drumul National 7 Deva Arad. Victima traversase strada fara sa se asigure, iar soferul masinii nu a mai putut evita impactul.

Un italian a murit dupa ce a fost agresat de trei romani, la metroul din Milano

Un barbat in varsta de 65 de ani a murit joi, la Milano, dupa ce a fost agresat intr-o statie de metrou de trei tineri romani care au incercat sa il jefuiasca, informeaza pagina online a agentiei.

Tulcea: Barbat arestat, dupa ce a ucis un tanar intr-o discoteca

Un barbat in varsta de 29 de ani a fost arestat preventiv dupa ce a ucis un tanar de 25 de ani, prin injunghiere in spate cu un cutit, intr-o discoteca din Tulcea. Potrivit procurorilor Parchetului.

Milano: Un italian a murit dupa ce a fost agresat la metrou de trei romani

Un italian de 65 de anu a murit, joi, la Milano, dupa ce a fost batut la metrou de trei tineri romani care incercau sa-l jefuiasca. Atacul a avut loc miercuri, iar multumita camerelor de luat vederi, cei trei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )