Libnet.ro
UNICEF

20:30

Un barbat a murit dupa ce masina in care se afla a luat foc in fata sediului Finantelor Publice din Onesti

Antena3 Antena3,
Un barbat a murit dupa ce masina in care se afla a luat foc in fata sediului Finantelor Publice din Onesti

Un barbat in varsta de 40 de ani a murit, luni, dupa ce masina in care se afla a luat foc, in fata sediului Finantelor Publice din Onesti. Una dintre ipoteze este ca barbatul este cel care ar fi provocat. continuă pe Antena3

Un barbat a murit intr-o masina care a luat foc in fata Fiscului

Un barbat a murit, luni, dupa ce masina in care se afla a luat foc, in fata sediului Finantelor Publice din Onesti, una dintre ipoteze fiind ca barbatul este cel care ar fi provocat incendiul vrand sa se sinucida din cauza datoriilor catre stat, transmite Mediafax.

Un telefon Nokia Lumia 920 a luat foc la incarcare

Dupa ce am vazut numeroase cazuri de iPhone-uri si telefoane Galaxy S care au luat foc, acum atragem atentia asupra unui Nokia Lumia 920. Lansat in urma cu mai bine de un an, Nokia Lumia 920 a fost pentru mult timp un varf de gama al producatorului finlandez, iar de curand a beneficat si de o actualizare la Windows Phone 8. Din pacate, se pare ca unui utilizator din Brazilia nu i-a purtat noroc. PotrivitPhoneArena ne confirma ca Nokia Lumia [].

Un mort si trei raniti dupa ce masina in care se aflau s-a ciocnit cu un autocar pe DN 7, in Arad

O persoana a murit si alte trei au fost ranite, luni dimineata, intr-un accident produs pe DN 7, in localitatea aradeana Mandruloc, dupa ce autoturismul in care erau s-a ciocnit cu un autocar in care se aflau angajati ai Operei din Constanta, care se intorceau dintr-un turneu in Germania, informeaza Mediafax.

Onesti: Barbat gasit mort intr-o masina care a ars in fata Fiscului

Un barbat a murit, luni, dupa ce masina in care se afla a luat foc, in fata sediului Finantelor Publice din Onesti. Una dintre ipotezele politistilor este ca barbatul este cel care ar fi provocat incendiul v.

Portugalia: Doi copii si o femeie au murit dupa ce au fost loviti de o masina la un raliu

Doi copii de 8 si 13 ani si o femeie de 48 de ani au murit duminica, dupa ce o masina a iesit de pe pista la un raliu organizat la Guimaraes, relateaza dailystar. com. De asemenea, opt persoane au fost ranite.

Masina care se va conduce singura la peste 110 de kilometri/ora: Poti sa iei o pauza de la condus, atunci cand ai chef

General Motors GM), cel mai mare producator de automobile din Statele Unite, va lansa pe piata peste doi ani un nou model de Cadillac, care va putea rula autonom pe autostrada, la viteze de peste 110 km/h, fara ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )