Libnet.ro
UNICEF

21:00

Un barbat a murit intr-o masina care a luat foc in fata Fiscului

România Liberă România Liberă,
Un barbat a murit intr-o masina care a luat foc in fata Fiscului

Un barbat a murit, luni, dupa ce masina in care se afla a luat foc, in fata sediului Finantelor Publice din Onesti, una dintre ipoteze fiind ca barbatul este cel care ar fi provocat incendiul vrand sa se sinucida din cauza datoriilor catre stat, transmite Mediafax. continuă pe România Liberă

Un barbat a murit dupa ce masina in care se afla a luat foc in fata sediului Finantelor Publice din Onesti

Un barbat in varsta de 40 de ani a murit, luni, dupa ce masina in care se afla a luat foc, in fata sediului Finantelor Publice din Onesti. Una dintre ipoteze este ca barbatul este cel care ar fi provocat.

Onesti: Barbat gasit mort intr-o masina care a ars in fata Fiscului

Un barbat a murit, luni, dupa ce masina in care se afla a luat foc, in fata sediului Finantelor Publice din Onesti. Una dintre ipotezele politistilor este ca barbatul este cel care ar fi provocat incendiul v.

Un telefon Nokia Lumia 920 a luat foc la incarcare

Dupa ce am vazut numeroase cazuri de iPhone-uri si telefoane Galaxy S care au luat foc, acum atragem atentia asupra unui Nokia Lumia 920. Lansat in urma cu mai bine de un an, Nokia Lumia 920 a fost pentru mult timp un varf de gama al producatorului finlandez, iar de curand a beneficat si de o actualizare la Windows Phone 8. Din pacate, se pare ca unui utilizator din Brazilia nu i-a purtat noroc. PotrivitPhoneArena ne confirma ca Nokia Lumia [].

Unul dintre tiganii care a batut un student in vara in mijlocul Clujului a murit intr-un accident de circulatie

Romul violent din Nimigea care l-a lasat in urma cu doua luni pe un student intr-o balta de sange in centrul orasului Cluj-Napoca a murit joi noaptea intr-un accident de circulatie petrecut in localitatea clujeana Fundatura. Acesta a intrat cu masina intr-un cap de podet.

Barbat inecat intr-un lac din Bisoca

Un barbat de 47 de ani, din localitatea buzoiana Bisoca, s-a inecat, duminica, intr-un lac de pe raza catunului Lungari. Cadavrul a fost gasit dupa ora 20, de pompieri sositi la interventie cu o barca pneumatica.

Tragedie fara margini pe E85, in Vrancea. O mama si copilul ei de 7 ani au murit intr-un tragic accident. Alti 4 oameni, in stare grava la spital

Un accident in lant a dus la o tragedie fara margini pe drumul european 85 in judetul Vrancea. O mama si copilul ei de 7 ani au murit la scurt timp dupa impact. Alti patru oameni, dintre care doi copii, au.

Tragedie pe E85, in Vrancea. O mama si copilul ei de 7 ani au murit intr-un accident cumplit. Alti 4 oameni, in stare grava la spital

Un accident in lant a dus la o tragedie fara margini pe drumul european 85 in judetul Vrancea. O mama si copilul ei de 7 ani au murit la scurt timp dupa impact. Alti patru oameni, dintre care doi copii, au.

5 mineri au murit intr-o mina din Bosnia, in urma unui cutremur

Cinci mineri au fost ucisi in urma unei explozii de gaz produse intr-o mina de carbune din Bosnia si Hertegovina dupa un cutremur, in timp ce 29 au fost salvati dupa ce s-au aflat blocati timp de 20 de ore.

Cinci mineri au murit intr-o mina de carbune dupa un cutremur, in Bosnia

Cinci mineri au fost ucisi in urma unei explozii de gaz produse intr-o mina de carbune din Bosnia.

Masina care se va conduce singura la peste 110 de kilometri/ora: Poti sa iei o pauza de la condus, atunci cand ai chef

General Motors GM), cel mai mare producator de automobile din Statele Unite, va lansa pe piata peste doi ani un nou model de Cadillac, care va putea rula autonom pe autostrada, la viteze de peste 110 km/h, fara ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )