Libnet.ro
UNICEF

05:00

Un barbat a murit dupa ce tractorul in care se afla s-a rasturnat pe un camp

Antena3 Antena3,
Un barbat a murit dupa ce tractorul in care se afla s-a rasturnat pe un camp

Un barbat a murit si altul a fost ranit, sambata, dupa ce tractorul in care se aflau s-a rasturnat pe un camp, la marginea localitatii argesene Harsesti. Tractorul cu remorca, in. continuă pe Antena3

Imprudenta l-a costat viata. Un alpinist din Predeal a murit dupa ce a cazut in gol, de pe munte

Un alpinist, in varsta de 28 de ani, din Predeal, a murit dupa ce a cazut in gol, de pe munte. Tanarul era alpinist amator si se antrena in Coltii Cheii, din Cheile Rasnoavei, pe o stanca inalta de 20 de.

Trei persoane au murit dupa ce un avion al marinei ruse s-a prabusit in Ucraina

Un avion amfibie al marinei ruse de tip Be-12 s-a prabusit vineri in Ucraina, provocand moartea a trei persoane, a anuntat Ministerul rus al Apararii, relateaza AFP. Avionul, care apartinea Flotei Ruse de la.

Trei persoane au murit dupa ce un avion al marinei ruse s-a prabusit in Ucraina.

Un avion amfibie al marinei ruse de tip Be-12 s-a prabusit vineri in Ucraina, provocand moartea a trei persoane, a anuntat Ministerul rus al Apararii, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Avionul, care apartinea Flotei Ruse de la Marea Neagra, cu baza in Crimeea sudul Ucrainei) inca din perioada sovietica, s-a prabusit in timp ce incerca sa aterizeze pe aerodromul Kacea, la aproximativ 50 de kilometri de Sevastopol, a anuntat purtatorul de cuvant al ministerului, Igor Konacenkov, citat de catre .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )