Libnet.ro
UNICEF

23:00

Un barbat si-a pierdut viata dupa ce a fost intepat de un taun

B1 B1,
Un barbat si-a pierdut viata dupa ce a fost intepat de un taun

Un barbat de 54 de ani, din Alba Iulia, s-a stins din viata dupa ce a fost intepat de un taun. Barbatul a fost transportat cu ambulanta in stop cardio-respirator, cu manevre de resuscitare. continuă pe B1

Militarii care si-au pierdut viata in accidentul din Arges, inaintati la gradul de sublocotenent post-mortem. Ei vor fi inmormantati duminica

Militarii din cadrul Batalionului 30 Vanatori de Munte Dragoslavele, care si-au pierdut viata, joi, dupa ce camioneta in care se aflau a cazut intr-o rapa, vor fi inmormantati cu onoruri militare duminica, incepand cu ora 13. Prin ordin al ministrului Apararii Nationale, cei trei militari au fost inaltati la gradul de sublocotenent post-mortem.

Cel putin noua persoane si-au pierdut viata in urma inundatiilor si alunecarilor de teren din Nepal

Cel putin noua persoane si-au pierdut viata si sapte sunt date disparute dupa ce ploile musonice puternice au provocat alunecari de teren si inundatii in mai multe zone ale Nepalului, a informat luni un.

Accident aviatic in Wisconsin. Sase persoane si-au pierdut viata in urma impactului

Un accident aviatic a avut loc in Wisconsin, dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in nordul statului. in urma impactului sase persoane si-au pierdut viata. Potrivit Libertatea. ro,.

Barbat din Alba decedat dupa ce a fost muscat de o viespe uriasa

Un barbat a murit la sfarsitul saptamanii trecute la spitalul din Alba Iulia in urma unui stop cardiorespirator produs dupa ce a fost intepat de o insecta. Cel mai probabil, victima a fost intepata de o viespe uriasa, adica un taun.

Ministrul Apararii Adrian Tutuianu, masuri dupa accidentul in care si-au pierdut viata trei militari

Invitat in emisiunea Exces de putere, ministrul Apararii Adrian Tutuianu a marturisit ce masuri este pregatit sa ia, dupa accidentul cumplit din judetul Arges, in care si-au pierdut.

Incident aviatic in Statele Unite. Sase persoane si-au pierdut viata

Sase persoane au murit, dupa ce avionul in care se aflau s-a prabusit. Aeronava se deplasa din Chicago spre Canada, potrivit presei americane.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )