Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barbati inarmati au luat ostatici sute de studenti si profesori intr-o scoala militara din Pakistan

Antena3 Antena3,
Barbati inarmati au luat ostatici sute de studenti si profesori intr-o scoala militara din Pakistan

Mai multi barbati inarmati au luat ostatici marti sute de studenti si profesori intr-o scoala militara din orasul Peshawar din Pakistan, sustin oficiali militari, potrivit Reuters si AFP. Un. continuă pe Antena3

VIDEO UPDATE Barbati inarmati au luat ostatici sute de studenti si profesori intr-o scoala din Pakistan. Cel putin 12 morti si 40 de raniti

Talibani inarmati au luat ostatici marti sute de studenti si profesori intr-o scoala din orasul Peshawar, situat in nord-vestul Pakistanului, spun oficiali militari citati de Reuters. Oficiali militari au declarat ca cel putin sase barbati inarmati au intrat in Scoala Publica Militara. Se crede ca in interiorul cladirii sunt 500 de studenti si profesori. UPDATE: Cel putin 12 persoane au murit si 40 au fost ranite, transmite Reuters citand surse spitalicesti.

VIDEO84 de copii morti dupa ce talibaniiau luat ostatici sute de elevi si profesori intr-o scoala din Pakistan

Talibani inarmati au luat ostatici marti sute de studenti si profesori intr-o scoala din orasul Peshawar, situat in nord-vestul Pakistanului, spun oficiali militari citati de Reuters. Oficiali militari au declarat ca cel putin sase barbati inarmati au intrat in Scoala Publica Militara. Se crede ca in interiorul cladirii sunt 500 de studenti si profesori. UPDATE: Au murit cel putin 100 de persoane, dintre care 84 de copii, transmite Reuters. Articol in curs de actualizare.

Pakistan: Barbati inarmati au luat ostatici 500 de studenti si profesori. O grupare islamista revendica atacul

Mai multi barbati inarmati au luat aproximativ 500 de ostatici dintr-o scoala militara din orasul Peshawar, din nord-vestul Pakistanului. Atacul a fost revendicat imediat de Miscarea Talibanilor din Pakistan Tehrik-i-Taliban Pakistan - TTP). Un purtatorul de cuvant al TTP a declarat ca luarea de ostatici este replica pentru operatiunile armate pakistaneze impotriva militantilor extremisti.

VIDEO Cel mai sangeros atentat terorist din Pakistan: Sase talibani au atacat o scoala militara si au ucis 141 de persoane, dintre care 132 elevi

Talibanii pakistanezi au comis marti cel mai sangeros atac terorist din istoria tarii, asupra unei scoli unde invata copii ai militarilor, ucigand 141 de persoane, dintre care 132 elevi, pentru a se razbuna in fata ofensivei recente a armatei in bastioanele lor, scrie AFP.

FOTO VIDEO Doi barbati inarmati au luat ostatici mai multe persoane intr-o cafenea din Sydney. Un steag cu insemne islamice este arborat la fereastra

Aproximativ 20 de persoane au fost luate ostatice, luni dimineata, de catre cel putin doi barbati inarmati intr-o cafenea din centrul orasului australian Sydney, informeaza BBC.

Politistii au stabilit identitatea celui care a luat ostatici in cafeneaua din Sydney

Politistii australieni au stabilit identitatea individului inarmat care a luat ostatici intr-o cafenea din Sydney, relateaza mass-media locala. El este Man Monis foto), un cleric musulman radical, cu resedinta.

Belgia: Patru barbati inarmati au luat un ostatic intr-un apartament din Gent. Politia intervine la fata locului

Patru barbati inarmati au patruns luni intr-un apartament din orasul belgian Gent, luand un ostatic, informeaza mirror. co. uk. Aproximativ 30 de politisti au izolat si inconjurat zona si le-au cerut.

LIVE VIDEOLuare de ostatici intr-o cafenea din Sydney. Un steag cu insemne islamice este afisat la fereastra. Cinci persoane au reusit sa fuga

In jur de 30 de persoane au fost luate ostatice, luni dimineata, de catre cel putin un barbat inarmat intr-o cafenea din centrul orasului australian Sydney, informeaza BBC. Cinci ostatici au reusit sa fuga din cafenea.

FOTO VIDEO Luare de ostatici intr-o cafenea din Sydney. Un steag cu insemne islamice este afisat la fereastra

Aproximativ 40 de persoane au fost luate ostatice, luni dimineata, de catre cel putin un barbat inarmat intr-o cafenea din centrul orasului australian Sydney, informeaza BBC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )