Libnet.ro
UNICEF

13:00

Barbatii sunt mai narcisisti decat femeile-studiu

Hotnews Hotnews,
 Barbatii sunt mai narcisisti decat femeile-studiu

In general, barbatii sunt mai egocentrici decat femeile, conform unui nou studiu publicat in revista Psychological Bulletin. Cercetatorii au analizat datele de la mai mult de 475. 000 de participanti, preluate pe parcursul a 31 de ani, si au descoperit ca barbatii au avut, in mod constant, un scor mai mare la testele de narcisism, indiferent de varsta. continuă pe Hotnews

NASA: Marte era acoperita de un ocean mai mare decat Oceanul Arctic

Cercetatorii de la NASA arata, intr-un nou studiu, ca un ocean stravechi, mai mare decat Oceanul Arctic de pe Terra, acoperea in trecut o cincime din suprafata planetei Marte si ar fi putut sa gazduiasca forme de viata.

Statistica BRAT: Internetul la sat, mai accesibil decat apa curenta

Accesul la canalizare ramane un vis frumos pentru romanii de la sate. Potrivit celei mai recente statistici, citate de B1 TV, numarul locuitorilor de la tara care folosesc internetul este mult mai mare decat al.

Au fost terminate cu aproape o mie de locuinte mai putine decat in 2013

In 2014, au fost finalizate 42. 589 locuinte, cu 998 mai putine decat in anul anterior, a anuntat astazi Institutul National de Statistica INS), intr-un comunicat trimis redactiei.

Medicamente de sapte ori mai scumpe decat prevede legea

Noi date obtinute de Romania libera arata ca multe medicamente au fost vandute cu preturi si de sapte ori mai mari decat in alte tari europene, desi normele legale interziceau acest lucru. Oficiali din Ministerul Sanatatii sustin ca atat impotriva demnitarilor, cat si a companiilor farmaceutice responsabile vor incepe demersuri pentru recuperarea prejudiciilor.

Vreme mai calda decat in mod obisnuit, la inceputul lunii martie: Vezi prognoza pentru primele doua saptamani de primavara

Luna martie incepe cu o vreme mai calda decat in mod obisnuit in majoritatea regiunilor tarii, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie care a publicat prognoza pentru intervalul 2 - 15 martie.

Femeile in afaceri: detin o treime din IMM-uri si au avut o crestere mai mare decat media nationala

O treime din IMM-urile din Romania sunt detinute de femei, iar afacerile pe care le conduc au inregistrat in ultimii trei ani o crestere anuala cu 2% peste media nationala a companiilor, reiese din datele de portofoliu al Bancii Comerciale Romane.

Cetatenii moldoveni sunt mai inteligenti decat politicienii care ii conduc

Comparativ cu Romania din primul deceniu postcomunist, si in Republica Moldova de acum electoratul este mai convins de ideea europeana decat sunt politicienii. Cu toate ca este membru al NATO si al UE, Romania nu poate ramane indiferenta fata de agresiunea asupra Ucrainei si fata de amenintarile la adresa Republicii Moldova.

FOTO Au castigat zeci de trofee, dar se antreneaza intr-o sala putin mai mare decat o sufragerie

In timp ce alte localitati in care nu mai sunt tineri s-au investit bani grei pentru ridicarea de sali de sport si de baze sportive, intr-o comuna din Dambovita, elevii obtin performanta in conditii greu de imaginat pentru era in care traim.

INS: Anul trecut, eram cu 1,5 milioane mai putini decat in 2004

Populatia rezidenta a tarii noastre a scazut cu peste 1,5 milioane de persoane intre 2004 si 2014, in principal din cauza sporului natural negativ si a soldului migratiei internationale mai multi emigranti decat imigranti), a anuntat astazi Institutul National de Statistica INS).

ASF a avut un excedent de 18 mil. lei in 2014, mai mult decat profitul record al Bursei de anul trecut

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a inchis anul 2014 cu un excedent de 18,2 mil. lei, companiile din piata de capital avand cea mai mare contributie la incasari, urmate de cele din asigurari si pensii private. In 2013, ASF raportase un.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )