Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barbatul care i-ar fi furat taragotul lui Dumitru Farcas s-a predat

România Liberă România Liberă,
Barbatul care i-ar fi furat taragotul lui Dumitru Farcas s-a predat

Un barbat care sustine ca a furat taragotul lui Dumitru Farcas, dintr-un autobuz parcat in fata Ateneului Roman, s-a predat, miercuri dimineata, la Sectia 1 Politie, relateaza Mediafax, citand surse din Politie. continuă pe România Liberă

Barbatul care sustine ca a furat taragotul lui Dumitru Farcas s-a predat

Barbatul care sustine ca a furat taragotul lui Dumitru Farcas, dintr-un autobuz parcat in fata Ateneului Roman, s-a predat, miercuri dimineata, la Sectia 1 Politie. Barbatul de 38 de ani le-a spus.

Un barbat care sustine ca a furat taragotul artistului Dumitru Farcas s-a predat Politiei

Un barbat care sustine ca a furattaragotul si acordeonul artistului Dumitru Farcas s-a predat, miercuri dimineata, politistilor Sectiei 1 din Capitala. Suspectul, de 38 de ani, le-a spus anchetatorilor ca a crezut ca in cutia in care se aflau instrumentele erau parfumuri.

Trei persoane banuite ca ar fi furat taragotul lui Dumitru Farcas, cautate de politisti

Trei persoane sunt suspectate ca ar fi furat, sambata, taragotul lui Dumitru Farcas dintr-un microbuz parcat in fata Ateneului Roman. Politistii bucuresteni au descins marti la doua adrese pentru prinderea presupusilor hoti.

Hotul care a furat taragotul lui Farcas nu va mai fi cercetat. Artistul si-a retras plangerea

Barbatul care s-a predat, miercuri dimineata, la Sectia 1 Politie si a declarat ca a furat taragotul lui Dumitru Farcas a fost lasat sa plece si nu va mai fi cercetat, dupa ce artistul a anuntat ca isi.

Barbatul care a furat taragotul s-a predat politistilor: Vreau sa imi cer iertare fata de domnul Farcas

Barbatul care l-a pradat pe Dumitru Farcas s-a predat politistilor. Omul a hotarat sa vorbeasca in aceasta dimineata despre furtul instrumentelor. El a povestit pas cu pas, echipei Antena 3, cum a.

Taragotul lui Dumitru Farcas a fost furat din fata Ateneului Roman

Cunoscutului artist Dumitru Farcas i-a fost furat taragotul. Instrumentul muzical i-a fost luat dintr-un microbuz parcat in fata Ateneului Roman. Incidentul a avut loc ieri seara, iar politia il cauta pe autor.

Taragotul lui Dumitru Farcas, furat sambata, a fost gasit

Taragotul lui Dumitru Farcas, furat din fata Ateneului, a fost recuperat, dupa ce un barbat a anuntat, duminica noaptea, ca a gasit instrumentul muzical in timp ce alerga intr-un parc din zona Basarab, au declarat pentru Mediafax oficiali din Politia Capitalei.

Taragotul lui Dumitru Farcas, furat dintr-un microbuz parcat in fata Ateneului Roman, a fost gasit

Taragotul lui Dumitru Farcas, furat din fata Ateneului, a fost recuperat, informeaza Mediafax. Un barbat a mers, duminica noapte, la un post de televiziune si a anuntat ca a gasit instrumentul muzical in.

Taragotul lui Dumitru Farcas, furat dintr-un microbuz parcat in fata Ateneului Roman, a fost gasit

Taragotul lui Dumitru Farcas, furat din fata Ateneului, a fost recuperat, dupa ce un barbat a mers, duminica noapte, la un post de televiziune si a anuntat ca a gasit instrumentul muzical in timp ce alerga intr-un parc din zona Basarab, au declarat pentru oficiali din Politia Capitalei pentru Mediafax.

Taragotul lui Dumitru Farcas, furat dintr-un microbuz parcat in fata Ateneului Roman

Taragotul lui Dumitru Farcas a fost furat dintr-un microbuz parcat in fata Ateneului Roman.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )