Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hotul care a furat taragotul lui Farcas nu va mai fi cercetat. Artistul si-a retras plangerea

Antena3 Antena3,
Hotul care a furat taragotul lui Farcas nu va mai fi cercetat. Artistul si-a retras plangerea

Barbatul care s-a predat, miercuri dimineata, la Sectia 1 Politie si a declarat ca a furat taragotul lui Dumitru Farcas a fost lasat sa plece si nu va mai fi cercetat, dupa ce artistul a anuntat ca isi. continuă pe Antena3

Trei persoane banuite ca ar fi furat taragotul lui Dumitru Farcas, cautate de politisti

Trei persoane sunt suspectate ca ar fi furat, sambata, taragotul lui Dumitru Farcas dintr-un microbuz parcat in fata Ateneului Roman. Politistii bucuresteni au descins marti la doua adrese pentru prinderea presupusilor hoti.

Barbatul care sustine ca a furat taragotul lui Dumitru Farcas s-a predat

Barbatul care sustine ca a furat taragotul lui Dumitru Farcas, dintr-un autobuz parcat in fata Ateneului Roman, s-a predat, miercuri dimineata, la Sectia 1 Politie. Barbatul de 38 de ani le-a spus.

Barbatul care i-ar fi furat taragotul lui Dumitru Farcas s-a predat

Un barbat care sustine ca a furat taragotul lui Dumitru Farcas, dintr-un autobuz parcat in fata Ateneului Roman, s-a predat, miercuri dimineata, la Sectia 1 Politie, relateaza Mediafax, citand surse din Politie.

Barbatul care a furat taragotul s-a predat politistilor: Vreau sa imi cer iertare fata de domnul Farcas

Barbatul care l-a pradat pe Dumitru Farcas s-a predat politistilor. Omul a hotarat sa vorbeasca in aceasta dimineata despre furtul instrumentelor. El a povestit pas cu pas, echipei Antena 3, cum a.

Taragotul lui Farcas, furat sambata, a fost adus in redactia Antenei 3

Taragotul lui Dumitru Farcas, furat sambata dintr-un microbuz parcat in fata Ateneului Roman, a fost adus azi-noapte de un barbat, la redactia Antenei 3. Barbatul, un bucurestean de 37 de ani, spune ca.

Un barbat care sustine ca a furat taragotul artistului Dumitru Farcas s-a predat Politiei

Un barbat care sustine ca a furattaragotul si acordeonul artistului Dumitru Farcas s-a predat, miercuri dimineata, politistilor Sectiei 1 din Capitala. Suspectul, de 38 de ani, le-a spus anchetatorilor ca a crezut ca in cutia in care se aflau instrumentele erau parfumuri.

Milionari romani care s-au sinucis: cele mai celebre cazuri din business-ul local

O serie de oameni de afaceri cunoscuti pe plan local s-au sinucis in ultimii ani, cel mai recent caz fiind cel al lui Ilie Vonica, proprietarul Polisano, a carui firma a fost implicata in scandalul retetelor false pentru bolnavii de cancer.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )