Libnet.ro
UNICEF

12:30

Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu, trimis in judecata pentru tulburarea linistii si ordinii publice

Antena3 Antena3,
Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu, trimis in judecata pentru tulburarea linistii si ordinii publice

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul PT) Constanta au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a barbatului care l-a scuipat pe Traian Basescu, incident petrecut luna trecuta in. continuă pe Antena3

Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu a fost trimis in judecata

Adrian Zglobiu, barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului Tribunalului Constanta, sub acuzatia de tulburare a linistii si ordinii publice .

Tariceanu a propus oficial Senatului sa adopte o declaratie prin care sa ceara demisia presedintelui Traian Basescu

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat luni ca propune Senatului adoptarea unei declaratii prin care sa se ceara demisia de onoare a presedintelui Traian Basescu. Tariceanu a mai spus ca ii va propune lui Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, ca si Camera sa adopte o declaratie similara. Vezi atasata propunerea lui Tariceanu). Propunerea oficiala a lui Tariceanu, postata pe site-ul Senatului, arata ca atitudinea presedintelui Romaniei nu s-a ameliorat dupa suspendarea din 2012 si ca scadalul Bercea Mondial - Mircea Basescu au creat o situatie si o imagine incompatibile cu statutul functiei de Presedinte al Romaniei si cu mult sub demnitatea impusa acestei pozitii in stat. Propunerea lui Tariceanu este ca Traian Basescu sa-si prezinte demisia de onoare. In curs de actualizare.

Klaus Iohannis: Acuzatiile care implica numele lui Traian Basescu sunt de o gravitate extraordinara

Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis a comentat pe pagina sa de Facebook situatia in care este implicat fratele sefului statului, acesta considerand ca aceste chestiuni sunt de interesul statului iar cazul in sine genereaza reactii internationale.

Victor Ponta il reclama pe Traian Basescu la Parlament. Presedintele nu a cerut Guvernului mandat pentru Consiliul European

Premierul Victor Ponta il reclama pe Traian Basescu la Parlament ca nu a cerut Guvernului mandat pentru Consiliul European care incepe joi. Ponta a trimis Parlamentului o scrisoare in care spune ca Basescu nu l-a.

Traian Basescu respinge legea prin care seful Politiei Romane era numit de Ponta

Traian Basescu a respins legea prin care seful Politiei Romane primeste rang de secretar de stat si este numit de catre premier. Seful statului a trimis proiectul de lege spre reexaminare in Parlament.

Radu Tudor: Traian Basescu NU percepe cuvintele morala si onoare

Analistul politic Radu Tudor a spus, luni, dupa declaratiile presedintelui Traian Basescu, caacest tupeu incredibil pe care il afiseaza capul familiei penale Basescu intoarce pe dos echilibrul enzimatic.

Responsabilitatea este individuala: Reflectii despre destinul politic al lui Traian Basescu

Urmaresc atent ce se petrece in Romania legat de arestarea fratelui presedintelui Traian Basescu si acuzatiile legate de presupusele legaturi frauduloase cu clanul Bercea. Transferul de responsabilitate dinspre un presupus faptas catre o ruda apropiata, fara probe juridice irefutabile, este inacceptabil intr-un stat de drept. Responsabilitatea este individuala. Juridic, presedintele Basescu nu este implicat in aceasta actiune, iar politicienii care se grabesc sa-i ceara demisia nu o fac decat din ratiuni meschin-vindicative si strict oportuniste. Este cazul sa dezisterizam discursul public si sa meditam cu sobrietate la ceea ce cineva numea riscurile profesionale ale puterii.

Traian Basescu trimite spre reexaminare legea care stabileste ca seful Politiei Romane are rang de secretar de stat si este numit de premier: Scopul este politizarea Politiei

Presedintele Traian Basescu a transmis, luni, Parlamentului o cerere de reexaminare a actului normativ care modifica legea privind organizarea si functionarea Politiei Romane stabilind ca inspectorul general al Politiei Romane are calitatea de secretar de stat, seful statului apreciind, in motivarea cererii, ca transformarea functiei de inspector general al Inspectoratului General al Politiei Romane I. ) de la nivelul exclusiv profesional pe care-l stabileste legislatia in domeniu intr-o functie politica nu se justifica.

Senatul va cere demisia lui Traian Basescu

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, luni, ca Senatul va cere demisia presedintelui Traian Basescu, in contextul scandalului in care este implicat fratele sefului statului, Mircea Basescu.

UPDATE Senatul va cere demisia lui Traian Basescu

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, luni, ca Senatul va cere demisia presedintelui Traian Basescu, in contextul scandalului in care este implicat fratele sefului statului, Mircea Basescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2488 seconds )