Libnet.ro
UNICEF

23:30

Barbatul caruia Traian Basescu i-a semnat retrocedarea a 66 de case este de negasit

Antena3 Antena3,
Barbatul caruia Traian Basescu i-a semnat retrocedarea a 66 de case este de negasit

Barbatul caruia Traian Basescu i-a semnat retrocedarea a 66 de case este de negasit. Unii dintre cei care sunt la un pas de a fi evacuati spun ca ar fi murit, altii ca s-ar ascunde. Informatiile au fost. continuă pe Antena3

Presedintele Traian Basescu a semnat vineri decretul de decorare a mai multor personalitati israeliene

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a semnat vineri decretul de decorare a mai multor personalitati israeliene cu prilejul aniversarii a 65 de ani de relatii diplomatice intre Romania si Statul Israel, informeaza Adinistratia Prezidentiala intr-un comunicat dat presei.

Traian Basescu a decorat patru personalitati israeliene

Presedintele Traian Basescu a semnat vineri decretele pentru decorarea a patru personalitati israeliene, cu ocazia aniversarii a 65 de ani de relatii diplomatice Romania-Israel, pentru activitatea in domeniul medical, precizeaza un comunicat remis MEDIAFAX.

Traian Basescu a decorat 4 personalitati israeliene, la aniversarea a 65 de ani de relatii diplomatice

Presedintele Traian Basescu a semnat, vineri, decretele pentru decorarea a 4 personalitati israeliene, cu ocazia aniversarii a 65 de ani de relatii diplomatice Romania-Israel. in semn de apreciere pentru.

Traian Basescu a decorat mai multe personalitati israeliene.

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a semnat vineri decretul de decorare a mai multor personalitati israeliene cu prilejul aniversarii a 65 de ani de relatti diplomatice intre Romania si Statul Israel, informeaza Administratia Prezidentiala intr-un comunicat dat presei, scrie Hotnews. Potrivit comunicatului, au fost decorati, in semn de apreciere pentru contributia marcanta pe care au avut-o la imbunatatirea relatiilor bilaterale romano-israeliene, pentru rezultatele de exceptie obtinute in .

Deputatul PSD Bogdan Diaconu, atac la Traian Basescu in Vocea Rusiei

Deputatul PSD Bogdan Diaconu scrie intr-un editorial preluat de site-ul Vocea Rusiei ca turneul lui Victor Ponta in tarile asiatice l-a deranjat pe presedintele Traian Basescu. In opinia lui Diaconu fost PC, actual PSD) Traian Basescu nu doreste sa fim o tara puternica si care isi decide singura propriul destin si parteneriatele in functie de interesele nationale. Deputatul PSD a mai colaborat cu site-ul Vocea Rusiei si in 2012, in perioada referendumului pentru demiterea presedintelui.

Adrian Nastase: Traian Basescu este fostul presedinte al Romaniei

Traian Basescu este fostul presedinte al Romaniei, spune Adrian Nastase intr-o postare pe blogul personal dupa publicarea datelor recesamantului. Fostul premier spune ca Traian Basescu este probabil disperat si.

Victor Ponta: Guvernul emite ordonante din cauza sistemului de sabotaj al PDL si al lui Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca Guvernul emite ordonante de urgenta si va continua sa le emita pentru a reusi sa treaca peste sistemul de sabotaj al PDL si al presedintelui Traian Basescu, care, succesiv, contesta orice lege la CC, relateaza Mediafax.

Presedintele Traian Basescu foloseste in continuare Vila Dante

Presedintele Traian Basescu foloseste in continuare Vila Dante. Cladirea s-a aflat in urma cu fix un an in mijlocul unui scandal de amploare dupa dezvaluirile potrivit carora Basescu a investit multi bani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )