Libnet.ro
UNICEF

14:00

Traian Basescu a decorat mai multe personalitati israeliene.

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu a decorat mai multe personalitati israeliene.

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a semnat vineri decretul de decorare a mai multor personalitati israeliene cu prilejul aniversarii a 65 de ani de relatti diplomatice intre Romania si Statul Israel, informeaza Administratia Prezidentiala intr-un comunicat dat presei, scrie Hotnews. Potrivit comunicatului, au fost decorati, in semn de apreciere pentru contributia marcanta pe care au avut-o la imbunatatirea relatiilor bilaterale romano-israeliene, pentru rezultatele de exceptie obtinute in . continuă pe România Liberă

Presedintele Traian Basescu a semnat vineri decretul de decorare a mai multor personalitati israeliene

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a semnat vineri decretul de decorare a mai multor personalitati israeliene cu prilejul aniversarii a 65 de ani de relatii diplomatice intre Romania si Statul Israel, informeaza Adinistratia Prezidentiala intr-un comunicat dat presei.

Traian Basescu: Ponta mai are ani buni pana sa devina premier acceptabil, sunt mult mai bun decat el

Victor Ponta mai are ani buni pana sa devina un premier acceptabil, a declarat joi seara presedintele Traian Basescu, adaugand ca nu isi doreste sa ajunga sef al Guvernului. El stie ca eu sunt un .

Traian Basescu l-a decorat post-mortem pe Radu Vasile

Traian Basescu, a semnat miercuri, 3 iulie, decretul de decorare post-mortem a fostului prim-ministru al Romaniei Radu Vasile, potrivit unui comunicat al administratiei prezidentiale.

Traian Basescu a decorat 4 personalitati israeliene, la aniversarea a 65 de ani de relatii diplomatice

Presedintele Traian Basescu a semnat, vineri, decretele pentru decorarea a 4 personalitati israeliene, cu ocazia aniversarii a 65 de ani de relatii diplomatice Romania-Israel. in semn de apreciere pentru.

Decoratii la Cotroceni: maestrul Viorel Cozma si patru personalitati israeliene

Presedintele Traian Basescu a semnat vineri decretele pentru decorarea a patru personalitati israeliene si a maestrului Viorel Cozma.

Traian Basescu a promulgat Legea privind Statutul parlamentarilor

Presedintele Traian Basescu a semnat joi decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 96/2006 privind Statutul deputatilor si al senatorilor, informeaza Administratia.

Traian Basescu a promulgat modificarea Statutului deputatilor si al senatorilor

Presedintele Traian Basescu a promulgat, astazi, Legea pentru modificarea si completarea Legii 96/2006 privind Statutul deputatilor si al senatorilor, conform unui comunicat al Presedintiei.

Mihai Gadea, despre datele INS: inca o palma pentru Traian Basescu

Traian Basescu a mai primit o palma, dupa povestea jenanta cu boicutul de la referendum, a declarat realizatorul emisiunii Sinteza zilei, Mihai Gadea, intr-o interventie telefonica la Antena 3, comentand.

Mihai Gadea, despre datele INS: inca o palma pentru Traian Basescu

Traian Basescu a mai primit o palma, dupa povestea jenanta cu boicutul de la referendum, a declarat realizatorul emisiunii Sinteza zilei, Mihai Gadea, intr-o interventie telefonica la Antena 3, comentand.

Fostul premier Radu Vasile, decorat post-mortem de Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu l-a decorat post-mortem pe fostul premier Radu Vasile, care a incetat din viata in noaptea de marti spre miercuri, la varsta de 71 de ani, informeaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )