Libnet.ro
UNICEF

16:00

O barca cu pescari s-a rasturnat, iar doi barbati sunt dati disparuti

Adevărul Adevărul,
O barca cu pescari s-a rasturnat, iar doi barbati sunt dati disparuti

Doua persoane sunt date disparute pe cursul inferior al raului Buzau, dupa ce o barca in care se mai aflau alte trei persoane s-a rasturnat, in dreptul localitatii Mosesti, comuna Robeasca. Tragedia s-a produs din cauza viiturii formate in urma ploilor abundente care s-au abatut asupra judetului Buzau. continuă pe Adevărul

VIDEO O barca s-a rasturnat, pe raul Buzau, iar doi barbati sunt dati disparuti

Cautari disperate pentru gasirea a doi barbati cazuti de pe o pluta in raul Buzau. Peste 50 de pompieri, politisti si jandarmi din judetele Buzau si Braila si sute de localnici au luat la pas malurile raului pentru a-i cauta pe disparuti, insa pana la lasarea intunericului trupurile lor nu au fost gasite. in ajutor a fost solicitat un elicopter Smurd care a survolat la mica inaltime zona.

O barca s-a rasturnat, pe raul Buzau, iar doi barbati sunt dati disparuti

Doua persoane sunt date disparute pe cursul inferior al raului Buzau, dupa ce o barca in care se mai aflau alte trei persoane s-a rasturnat, in dreptul localitatii Mosesti, comuna Robeasca. Tragedia s-a produs din cauza viiturii formate in urma ploilor abundente care s-au abatut asupra judetului Buzau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )