Libnet.ro
UNICEF

01:06

Baronii si vedetele PSD lasate pe dinafara listelor pentru parlamentare

Adevărul Adevărul,
Baronii si vedetele PSD lasate pe dinafara listelor pentru parlamentare

Pe listele PSD pentru alegerile parlamentare din 2020 apar mai multe surprize. Concret, lipsesc zeci de candidati traditionali ai PSD - membri care si-au lasat amprenta, fie pozitiva sau negativa, asupra partidului, dar si membri care aveau promis un fotoliu de parlamentar cu luni in urma, ramanand acum sa-si incerce norocul la alte partide. continuă pe Adevărul

Demisii cu rasunet in PSD, din cauza listelor pentru alegeri. Acestea sunt numele grele care nu mai candideaza la parlamentare

Este un val de plecari din PSD, cel mai mare partid din tara, dupa ce au fost finalizate listele pentru alegerile parlamentare programate pentru 6 decembrie.

Bocete in PSD din cauza listelor la alegeri. Serban Nicolae, Liviu Pop si Plesoianu pleaca din partid trantind usa

Liviu Plesoianu a demisionat din PSD dupa ce a ramas in afara listelor pentru parlamentare. Fostul ministru agramat al Educatiei, Liviu Pop, cunoscut ca genunche, e intr-o mare dilema politica: sa plece sau nu din partidul pe care l-a slujit, dar care acum i-a intors spatele. Serban Nicolae, unul dintre alesii care au masacrat legile Justitiei, a ramas si el pe dinafara si azi va face un anunt important pentru poporul PSD.

Continua scandalurile interne in USR. Dupa listele pentru parlamentare, numirea lui Florin Iordache agita apele in partid. Florina Presada, catre Silviu Dehelean: Foarte urat ce ai facut! USR e acuzat ca a votat cu autorul OUG 13

USR, partid marcat de un adevarat scandal intern pe fondul conturarii listelor de candidati pentru alegerile parlamentare, este traversat de o noua disputa intre membri, de aceasta data provocata de aspectele le.

Mara Mares: 1.166 de membri ai TNL au castigat mandate de primari, viceprimari, consilieri judeteni si locali. Ne pregatim pentru parlamentare!

Presedintele TNL, Mara Mares, a dat asigurari ca liberalii vor depune eforturi pentru ca tinerii sa aiba parte de o reprezentare adecvata in Parlamentul Romaniei, in contextul alegerilor din decembrie. in.

Partidele isi fac pseudocuratenia pentru parlamentare

Luptele si scandalurile din partide pentru un loc eligibil pe listele de candidaturi pentru Parlamen.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )