Libnet.ro
UNICEF

01:05

Baronul PSD Nicusor Constantinescu, retinut 24 de ore pentru 24 de acuzatii

Adevărul Adevărul,
Baronul PSD Nicusor Constantinescu, retinut 24 de ore pentru 24 de acuzatii

Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean, a fost retinut, in aceasta dupa-amaiza, de procurorii DNA Bucuresti, fiind acuzat de abuz in serviciu. continuă pe Adevărul

Baronul de Constanta Nicusor Constantinescu, urmarit penal pentru un prejudiciu de 30 mil. euro

Presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, este urmarit penal pentru abuz in serviciu, fiind acuzat ca a impiedicat controale ale Curtii de Conturi si a creat un prejudiciu de 30 de milioane de euro, prin faptul ca nu a emis sau prelungit.

Zi plina pentru Justitia din Romania: Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, retinut de procurorii DNA/ Presedintele Camerei de Comert, Mihail Vlasov, a fost arestat preventiv

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost retinut miercuri de procurorii DNA. Potrivit unui comunicat difuzat de DNA, in sarcina lui Nicusor Constantinescu s-au retinut 3 infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice si 21 de infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor. Directorul Regiei Autonome Judetene de Drumuri si Poduri Constanta, Adrian Gambuteanu, a fost retinut miercuri in dosarul in care este implicat si presedintele CJ Constanta. Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, miercuri, de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul in care este acuzat ca ar fi cerut un milion de euro de la un om de afaceri, pentru a-l ajuta sa castige un dosar de arbritraj. DNA a inceput urmarirea penala impotriva procurorului sef al DIICOT Alba, Ioan Muresan, acuzat de nereguli grave in cazul Traian Berbeceanu, sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba, inclusiv de arestarea preventiva a acestuia in absenta probelor.

Baronul Constantinescu: 24 de ore pentru 24 de acuzatii

Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean, a fost retinut, in aceasta dupa-amaiza, de procurorii DNA Bucuresti, fiind acuzat de abuz in serviciu.

Radu Mazare: Nicusor Constantinescu sufera de cancer la prostata si urmeaza un tratament foarte dur

Primarul Constantei, Radu Mazare, a vorbit, in editia de miercuri a emisiunii Subiectiv, despre starea de sanatate a presedintelui Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu, retinut de procurorii.

Nicusor Constantinescu, scos cu catuse de la DNA. Presedintele CJ Constanta a fost retinut pentru 24 de ore

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost retinut, miercuri, de procurorii anticoruptie si urmeaza sa fie dus in arest, informeaza Mediafax. Procurorii.

Nicusor Constantinescu, seful CJ Constanta, retinut de procurori: Normal ca mi-e frica de o eventuala arestare

Seful Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost retinut, miercuri seara, de procurorii anticoruptie. El este acuzat de abuz in serviciu La intrarea in sediul DNA acesta a precizat ca se teme de o eventuala arestare. De asemenea, a fost adus la audieri si seful Regiei Judetene de Drumuri si Poduri Constanta, Adrian Gambuteanu.

UPDATE Nicusor Constantinescu, seful CJ Constanta, retinut de procurori: Normal ca mi-e frica de o eventuala arestare

Seful Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost retinut, miercuri seara, de procurorii anticoruptie. El este acuzat de abuz in serviciu. La intrarea in sediul DNA acesta a precizat ca se teme de o eventuala arestare. De asemenea, a fost adus la audieri si seful Regiei Judetene de Drumuri si Poduri Constanta, Adrian Gambuteanu.

Radu Stroe, despre retinerea lui Nicusor Constantinescu: Probeaza incapacitatea sistemului de a rezolva oportun problemele

Fostul ministru de Interne Radu Stroe a criticat modul in care Nicusor Constantinescu a fost retinut de Directia Nationala Anticoruptie. Imaginile acestea emotionante, ca il iei pe un om, il trantesti, il.

FOTO Casa lui Nicusor Constantinescu, perchezitionata cu mascatii la usa

Locuinta lui Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a fost perchezitionata de procurorii DNA! Dupa sase ore, el a fost bagat in duba si dus la audieri.

Nicusor Constantinescu, cercetat pentru abuz in serviciu. DNA Bucuresti a descins la locuinta presedintelui CJ Constanta

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu a fost vizitat astazi de mascati intr-o actiune a procurorilor anti-coruptie din Bucuresti. Perchezitiile au loc la casa lui Nicusor Constantinescu situata pe malul marii la Constanta, la Consiliul Judetean dar si la o alta institutie publica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )