Libnet.ro
UNICEF

13:30

Barroso: Situatia din Ucraina nu trebuie sa escaladeze

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Barroso: Situatia din Ucraina nu trebuie sa escaladeze

Presedintele Comisiei Europene CE) Jose Manuel Barroso si-a exprimat astazi ingrijorarea fata de situatia actuala din Ucraina, conform declaratiilor din presa internationala. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Basescu: Romania nu este afectata direct de situatia din Ucraina si nu sunt ...

Romania nu este afectata direct de situatia din Ucraina si nu exista riscuri imediate la adresa securitatii nationale a tarii, este una dintre concluziile sedintei de lucru convocate sambata seara de presedintele Traian Basescu cu structurile de securitate nationala. De asemenea, Romania nu a ridicat gradul de alerta al structurilor de securitate nationala, informeaza presedintia intr-un comunicat citat de Agerpres. Totodata, Romania va continua sa fie activa in relatiile cu aliatii sai in .

Basescu: Situatia din Ucraina se va incheia cu un nou conflict inghetat la Marea Neagra

Presedintele Traian Basescu a declarat la ProTV, ca situatia din Ucraina se va incheia cu aparitia unui nou conflict inghetat la Marea Neagra, mentionand ca Federatia Rusa nu va renunta la Crimeea, conform Mediafax .

Romania NU este afectata direct de situatia din Ucraina

Romania nu este afectata direct de situatia din Ucraina, nu exista riscuri imediate la adresa securitatii nationale si nu a ridicat gradul de alerta al structurilor de securitate nationala, potrivit.

Putin actioneaza dupa acelasi principiu ca Hitler. Fostul sef al diplomatiei cehe, despre situatia din Ucraina

Fostul ministru ceh de Externe Karel Schwarzenberg a facut o paralela intre presedintele rus Vladimir Putin si Adolf Hitler, in contextul agravarii crizei din Ucraina, in cadrul unui interviu acordat cotidianul.

Presedintele Senatului vrea ca Parlamentul sa adopte marti o declaratie privind situatia din Ucraina

Parlamentul roman va adopta, marti, in sedinta comuna, o declaratie privind situatia din Ucraina, a anuntat presedintele Senatului, Crin Antonescu. Evenimentele care au loc in Estul Ucrainei, in special in.

Angela Merkel a VORBIT cu Vladimir Putin despre situatia din Ucraina. Ce i-a PROMIS presedintele rus

Presedintele rus si cancelar german au discutat la telefon pe tema crizei din Crimeea, promisiunea facuta de Putin fiind aceea ca este dispus sa poarte un dialog. Vladimir Putin a acceptat o propunere a.

Ministrul britanic de Externe: Situatia din Ucraina, cea mai mare criza din Europa secolului XXI

Ministrul britanic de Externe, William Hague, a afirmat ca situatia din Ucraina este cea mai mare criza pe care Europa a traversat-o in secolul XXI, relateaza BBC News. Aceasta este cea mai mare criza din Europa.

Situatia din Ucraina scade valoarea tranzactiilor pe Wall Street.

Actiunile de pe Wall Street au inceput tranzactiile de luni in scadere, urmand tendinta celorlalte burse la nivel international, investitorii fiind in cautarea de plasamente sigure din cauza ingrijorarii provocate de interventia militara a Rusiei in Ucraina, transmite Bloomberg, anunta Mediafax. Indicele StandardPoors 500 este in declin cu 0,6%, Dow Jones cu 0,8%, iar Nasdaq Composite cu 1,14%. Actiunile General Electric si Caterpillar au scazut cu 1,2%, in concordanta cu evolutia .

Gafa monumentala facuta de Papa Francisc. Cum a injurat Suveranul Pontif intr-un discurs despre situatia din Ucraina

Un material video in care Papa Francisc poate fi auzit pronuntand termenul cazzo, traductibil prin englezescul fuck, face furori pe internet. Zeci de mii de oameni au urmarit deja fragmentul din.

Nemtii, mediatori? Conversatia telefonica dintre Merkel si Putin care poate schimba situatia din Ucraina

Vladimir Putin a acceptat o propunere a cancelarului Angela Merkel privind crearea unui grup de contact pentru a incepe un dialog in privinta Ucrainei, a anuntat duminica Guvernul german, dupa o convorbire telefonica a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )