Libnet.ro
UNICEF

16:00

Basescu: Acciza pe combustibili nu trebuie introdusa.

România Liberă România Liberă,
Basescu: Acciza pe combustibili nu trebuie introdusa.

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, intr-o conferinta de presa, ca nu trebuie introdusa acciza suplimentara la combustibil si ca a transmis Guvernului de unde pot lua acesti bani. Cititi declaratiile in format LIVE TEXT: Se apropie vizita FMI, dupa cum stiti, avem suspendata la aplicare suplimentarea de taxa , de acciza la motorina, decizia mea este ca taxa de 7 eurocenti fara TVA categorica este ca aceasta taxa suplimentara sa nu se introduca A crescut pretul la . continuă pe România Liberă

Basescu: Acciza nu trebuie introdusa.

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, intr-o conferinta de presa, ca nu trebuie introdusa acciza suplimentara la combustibil si ca a transmis Guvernului de unde pot lua acesti bani. Cititi declaratiile in format LIVE TEXT: Se apropie vizita FMI, dupa cum stiti, avem suspendata la aplicare suplimentarea de taxa , de acciza la motorina, decizia mea este ca taxa de 7 eurocenti fara TVA categorica este ca aceasta taxa suplimentara sa nu se introduca A crescut pretul la .

Presedintele Traian Basescu, declaratii la Cotroceni.

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa la Cotroceni, la 18. 30, informeaza Administratia Prezidentiala.

Basescu: Mesajul lui Nuland a fost legat de statul de drept, pus continuu sub semnul intrebarii din 2012

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni.

Basescu: Suntem cu un pas in prapastie. Romania risca sa fie izolata pentru mult timp

Presedintele Traian Basescu a declarat ca Victoria Nuland a venit la Bucuresti ca emisar al Guvernului SUA si a transmis un mesaj extrem de serios, menit sa ii ingrijoreze pe romani si pe politicieni, legat de statul de drept din Romania, care din vara lui 2012 este continuu pus sub semnul intrebarii.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )