Libnet.ro
UNICEF

16:00

Basescu: Acciza nu trebuie introdusa.

România Liberă România Liberă,
Basescu: Acciza nu trebuie introdusa.

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, intr-o conferinta de presa, ca nu trebuie introdusa acciza suplimentara la combustibil si ca a transmis Guvernului de unde pot lua acesti bani. Cititi declaratiile in format LIVE TEXT: Se apropie vizita FMI, dupa cum stiti, avem suspendata la aplicare suplimentarea de taxa , de acciza la motorina, decizia mea este ca taxa de 7 eurocenti fara TVA categorica este ca aceasta taxa suplimentara sa nu se introduca A crescut pretul la . continuă pe România Liberă

Basescu: Acciza pe combustibili nu trebuie introdusa.

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, intr-o conferinta de presa, ca nu trebuie introdusa acciza suplimentara la combustibil si ca a transmis Guvernului de unde pot lua acesti bani. Cititi declaratiile in format LIVE TEXT: Se apropie vizita FMI, dupa cum stiti, avem suspendata la aplicare suplimentarea de taxa , de acciza la motorina, decizia mea este ca taxa de 7 eurocenti fara TVA categorica este ca aceasta taxa suplimentara sa nu se introduca A crescut pretul la .

Basescu: Europenii trebuie sa poata cumpara terenuri in Romania, in aceleasi conditii ...

Presedintele Traian Basescu a trimis Parlamentului o completare la cererea de reexaminare a legii privind terenurile, in care a mentionat ca si persoanele juridice din UE ar trebui sa poata cumpara terenuri in aceleasi conditii in care romanii cumpara terenuri in UE, conform Mediafax. Referitor la adoptarea legislatiei privind reglementarea conditiilor de vanzare-cumparare a terenurilor agricole extravilane, consider oportun ca aceasta sa prevada ca cetatenii statelor membre ale Uniunii .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )