Libnet.ro
UNICEF

07:00

Basescu, la Adevarul Live: Marea intrebare este daca se vor aplica sanctiuni economice Rusiei. Romania bva sustine aceasta masura

Adevărul Adevărul,
Basescu, la Adevarul Live: Marea intrebare este daca se vor aplica sanctiuni economice Rusiei. Romania bva sustine aceasta masura

Traian Basescu este de parere ca, in acest moment, marea intrebare este daca se va vrea politic o aplicare pana la capat a sanctiunilor impotriva Rusiei, subliniind ca Romania va sustine acest lucru la urmatorul Consiliu de la Bruxelles. continuă pe Adevărul

Basescu, la Adevarul Live: Marea intrebare este daca se vor aplica sanctiuni Rusiei din punct de vedere economic

Traian Basescu este de parere ca, in acest moment, marea intrebare este daca se va vrea politic o aplicare pana la capat a sanctiunilor impotriva Rusiei, subliniind ca Romania va sustine acest lucru la urmatorul Consiliu de la Bruxelles.

Basescu, la Adevarul Live: Elena Udrea poate sa-l bata pe Victor Ponta fizic, daca e nevoie

Traian Basescu a afirmat, luni, la Adevarul Live, in contextul unei intrebari privind candidatii pentru prezidentiale, ca Elena Udrea poate sa-l bata pe Victor Ponta si fic daca e nevoie.

Basescu, la Adevarul Live: Nu va fi razboi nici in regiunea Marii Negre, nici in Ucraina

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la Adevarul Live ca nu va fi razboi nici in regiunea Marii Negre, nici in Ucraina, iar Romania nu se afla intr-un pericol iminent.

VIDEO Traian Basescu: Daca Rusia ataca militar Republica Moldova, Romania nu va interveni in niciun caz

Presedintele de la Bucuresti a declarat la Adevarul Live ca Romania nu va face nimic in sens militar, daca Rusia va ocupa sau va deschide operatiuni militare in Republica Moldova.

Traian Basescu vorbeste luni, de la ora 11.00, la Adevarul Live, despre criza din Ucraina, amenintarea Jobbik, alegerile prezidentiale si gratierea lui Gigi Becali

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, este invitat luni, 17 martie, incepand cu ora 11. 00, la emisiunea Adevarul Live.

Basecu: Daca Rusia ataca militar Republica Moldova, Romania nu va interveni in niciun caz

Presedintele de la Bucuresti a declarat la Adevarul Live ca Romania nu va face nimic in sens militar, daca Rusia va ocupa sau va deschide operatiuni militare in Republica Moldova.

Mihai Ursu, despre 112-Politia in actiune, la Adevarul Live

Astazi, de la ora 13, la Adevarul Live, invitat este Mihai Ursu, realizatorul emisiunii 112- Politia in actiune, emisiune care ne arata latura intunecata a criminalitatii. Detaliile din spatele camerelor le aflam de la Mihai Ursu, intr-o discutie moderata de Adriana Maris.

Cantareata de jazz Maria Raducanu vine astazi la Adevarul Live

Invitata lui Cezar Paul-Badescu, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, este Maria Raducanu, una dintre cele mai bune voci ale jazz-ului romanesc.

Adevarul Live: despre relatia dintre media, marketing si publicitate, cu Mihai Barsan, noul presedinte IAA

Invitat de la Adevarul Live de la ora 14. 30 este Mihai Barsan, vice-presedinte al departamentului de Marketing de la compania Ursus si noul presedinte IAA International Advertising Association), pozitie pe care o ocupa din noiembrie 2013.

Virgil Iantu, la Adevarul Live: in televiziune lipseste masura si bunul simt

Astazi, de la ora 14, invitat la Adevarul Live este Virgil Iantu, care readuce pe micile ecrane emisiunea care a facut istorie: Vrei sa fii milionar. Aflam de la el ce ne-a pregatit si ce aduce nou emisiunea, intr-o discutie moderata de Adriana Maris.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )