Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu ii cere din nou lui Ponta sa renunte la cresterea accizei la combustibili: Este o masura abuziva si inutila pentru economie si populatie

Antena3 Antena3,
Basescu ii cere din nou lui Ponta sa renunte la cresterea accizei la combustibili: Este o masura abuziva si inutila pentru economie si populatie

Presedintele Traian Basescu face declaratii la aceasta ora- salut inceperea dezangajarii fortelor armate ruse, e un prim semn de inceput de relaxare in regiune. Inceperea retragerii armatelor ruse de la granita cu. continuă pe Antena3

Basescu ii cere din nou lui Ponta sa renunte la cresterea accizei la combustibili. Ora 15.00: declaratii Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu i-a trimis o noua scrisoare, luni, premierului Victor Ponta, in care il roaga sa renunte la introducerea, de la 1 aprilie, a accizei de 7 eurocenti la combustibil, deoarece este o.

Traian Basescu ii cere din nou premierului Victor Ponta sa renunte la acciza la combustibil

Presedintele Traian Basescu i-a trimis, luni, premierului Victor Ponta, o noua scrisoare in care ii cere sa renunte la introducerea cresterii accizei la carburanti, incepand de marti. Constat ca va.

Basescu ii scrie din nou lui Ponta pentru a renunta la acciza la combustibil.

Presedintele Traian Basescu i-a trimis o noua scrisoare, luni, premierului Victor Ponta, in care il roaga sa renunte la introducerea de la 1 aprilie a accizei de 7 eurocenti la combustibil, deoarece este o masura cu multiple efecte negative la nivelul populatiei. Citeste si: Ponta il ataca pe Basescu, pe Facebook, pe tema accizei la carburanti Redam textul integral al scrisorii: Stimate domnule Prim-ministru, Constat ca va mentineti punctul de vedere si doriti cu orice pret sa .

Traian Basescu ii cere din nou lui Victor Ponta sa renunte la acciza la carburanti

Presedintele Traian Basescu i-a trimis o noua scrisoare, luni, premierului Victor Ponta, in care il roaga sa renunte la introducerea de la 1 aprilie a accizei de 7 eurocenti la combustibil, deoarece este o masura cu multiple efecte.

Formula 1 MP Malaysia: Ghinion pentru Ricciardo. A fost penalizat din nou.

Pilotul australian Daniel Ricciardo nu a scapat de penalizari nici in cea de a doua etapa a acestei editii a circuitului de Formula 1. Din cauza unei erori a propriilor mecanici in cursa din Malaysia, el va fi sanctionat in urmatoarea etapa, Marele Premiu al Bahreinului, potrivit Mediafax. Ricciardo va fi penalizat cu zece locuri pe grila de start a urmatoarei curse dupa ce el a parasit boxele echipei sale Red Bull cu o roata insuficient fixata, la Grand Prix-ul din Malaysia, desfasurat .

Business report: Costul fortei de munca in tarile UE - comparatii utile pentru o Romanie (din nou) originala; Care sanctiuni? Gigantii petrolieri occidentali, cot cu grupurile energetice din Rusia; Top 10 produse romanesti vandute in strainatate in 2013,

Agricultura - El Dorado-ul angajarilor in 2014. Ce se cauta si cum sunt platite locurile de munca din domeniu. Agricultura este domeniul care in ultimii trei ani a inregistrat o cerere semnificativa de personal in Romania, reiese din studiul Manpower privind Perspectivele angajarii de forta de munca. Guvernul schimba regulile de selectare a firmelor care primesc bani pentru promovarea exportului. Guvernul va acorda ajutoare pentru stimularea exportului, in limita a 200. 000 euro pe trei ani, si acelor firme care au dificultati financiare.

Privatizarea Oltchim ar putea fi amanata din nou din cauza lipsei de oferte angajante

Niciun investitor nu a depus oferte angajante de cumparare a actiunilor detinute de Oltchim SA la Oltchim SPV pana pe 28 martie, ora 11. 00, termenul limita, a anuntat consortiul de administratori judiciari format din RomInsolv SPRL si BDO Business Restructuring SPRL. Au fost patru potentiali investitori care au achizitionat caietul de sarcini, insa trei dintre ei nu au depus deloc oferte, iar altul a depus o oferta dupa expirarea termenului limita. In aceste conditii, Adunarea Creditorilor ar putea decide amanarea cu o luna a depunerii de oferte.

Investitorii solicita, din nou, amanarea privatizarii Oltchim

Investitorii interesati de Oltchim ar fi solicitat administratorilor judiciari si Ministerului Economiei o noua amanare a termenului limita de depunere a ofertelor pentru preluarea combinatului valcean, ne-au spus surse din Ministerul Economiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )