Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu ii cere lui Ponta sa opereze, astazi, prin OUG modificarile la Codul de procedura penala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu ii cere lui Ponta sa opereze, astazi, prin OUG modificarile la Codul de procedura penala

Presedintele Traian Basescu ii cere prim-ministrului Victor Ponta sa opereze, astazi, prin ordonanta de urgenta a Guvenului OUG), modificarile la Codul de procedura penala solicitate, inca din luna septembrie a anului trecut, de presedinta inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ), Livia-Doina Stanciu, si de procurorul-sef al Direc and tiei Na and tionale Anticorup and tie DNA), Laura-Codruta Kovesi, se arata intr-o solicitare postata pe site-ul presedintiei. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu ii cere imperativ lui Ponta sa opereze astazi, prin OUG, modificarile la Codul de ...

Presedintele Traian Basescu a revenit, vineri, cu o solicitare oficiala in care ii cere premierului Victor Ponta sa opereze, vineri, prin Ordonanta de urgenta a Guvenului modificarile la Codul de procedura penala. Presedintele a precizat ca aceste modificari au fost solicitate inca din luna septembrie a anului trecut, de presedinta Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), doamna Livia-Doina Stanciu, si de procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), doamna Laura-Codruta .

Basescu il someaza pe Ponta sa modifice ASTAZI, prin OUG, Codul de procedura penala

Presedintele Traian Basescu il someaza pe Victor Ponta sa modifice astazi, prin ordonanta de urgenta, Codul de procedura penala, mentionand ca acestea au fost solicitate inca din luna septembrie a anului.

UPDATE Basescu ii cere premierului sa opereze vineri, prin ordonanta de urgenta, modificarile la Codul Penal. Ponta spune ca nu a primit nicio solicitare de la presedinte

Presedintele Traian Basescu ii cere premierului Victor Ponta sa opereze vineri, prin ordonanta de urgenta a Guvenului, modificarile la Codul de procedura penala solicitate, inca din luna septembrie a anului trecut, de presedinta Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), Livia Stanciu, si de procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura-Codruta Kovesi. UPDATE Premierul Victor Ponta a declarat vineri pentru Mediafax ca nu a primit vineri nicio solicitare din partea presedintelui Traian Basescu.

Basescu ii cere premierului sa opereze vineri, prin ordonanta de urgenta, modificarile la Codul Penal solicitate de presedinta Inaltei Curti si de procurorul-sef al DNA

Presedintele Traian Basescu ii cere premierului Victor Ponta sa opereze vineri, prin ordonanta de urgenta a Guvenului, modificarile la Codul de procedura penala solicitate, inca din luna septembrie a anului trecut, de presedinta Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), Livia-Doina Stanciu, si de procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura-Codruta Kovesi.

Presedintele Traian Basescu ii cere premierului Ponta OUG pe Codul de procedura penala

Presedintele Traian Basescu i-a adresat, vineri, o solicitare premierului Victor Ponta de a adopta , prin ordonanta de urgenta, modificarile aduse la Codul de procedura penala. Seful statului subliniaza ca.

Basescu ii cere lui Ponta sa dea Ordonanta de urgenta pe Codul Penal. Raspunsul lui Ponta

Presedintele Traian Basescu i-a cerut premierului Victor Ponta sa emita o ordonanta de urgenta privind noul Cod Penal si Codul de procedura penala in care sa ia in calcul propunerile facute de DNA si DIICOT. Premierul Victor Ponta i-a amintit presedintelui, tot printr-o scrisoare, ca cele doua coduri au fost initiate de Guvernul Boc si promulgate de el.

Basescu ii cere lui Ponta sa dea ordonanta de urgenta pe Codul Penal. Raspunsul lui Ponta

Presedintele Traian Basescu i-a cerut premierului Victor Ponta sa emita o ordonanta de urgenta privind noul Cod Penal si Codul de procedura penala in care sa ia in calcul propunerile facute de DNA si DIICOT. Premierul Victor Ponta i-a amintit presedintelui, tot printr-o scrisoare, ca cele doua coduri au fost initiate de Guvernul Boc si promulgate de el.

Sova: Codurile nu pot fi modificate prin OUG.

Ministrul delegat pentru Marile Proiecte, Dan Sova, a declarat, vineri, ca cele doua coduri nu pot fi modificate prin OUG, pentru ca nu se pot da ordonante care afecteaza drepturile si libertatile individuale, conform Agerpres. Sova a mai sus, la Calarasi, ca noutatea pe care o aduce Codul penal este ca, in momentul in care se solicita interceptarea, sa fie prezentate probe sau date rezonabile din care sa rezulte necesitatea recurgerii la aceasta metoda. Citeste si: Basescu ii cere imperativ .

Basescu ii cere lui Ponta modificarea articolului 140

Presedintele Traian Basescu a declarat, astazi, ca isi asuma promulgarea Codului de procedura penala promulgat ca Legea 135/2010), dar nu a inteles sensul articolului 140 din Cod, cerand corectarea lui de premierul Victor Ponta, adaugand ca, in caz contrar, prim-ministrul devine scutul oamenilor corupti.

Basescu ii cere lui Ponta OU pentru Codul penal

Presedintele Basescu i-a transmis, astazi, o scrisoare premierului Victor Ponta, in care solicita adoptarea unei ordonante de urgenta OU) privind noul Cod penal si Codul de procedura penala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )