Libnet.ro
UNICEF

13:00

Basescu cere Parlamentului mentinerea articolului privind presiunile asupra justitiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu cere Parlamentului mentinerea articolului privind presiunile asupra justitiei

Presedintele Traian Basescu a trimis astazi Parlamentului o cerere de reexaminare, in care solicita mentinerea infractiunii de la articolul 276 din Codul Penal, care incrimineaza declaratiile publice nereale referitoare la savarsirea unei infractiuni de catre judecator sau organele de urmarire, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Presedintiei. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu cere Parlamentului mentinerea articolului din Codul Penal privind presiunile asupra justitiei

Presedintele Basescu a trimis, marti, o cerere de reexaminare Parlamentului in care solicita mentinerea infractiunii de la articolul 276 din Codul Penal, care incrimineaza fapta persoanei ce face declaratii publice nereale referitoare la savarsirea de judecator sau de organele de urmarire a unei infractiuni.

Basescu cere Parlamentului mentinerea art 276 din Codul Penal privind presiunile asupra justitiei

Presedintele Traian Basescu a cerut reexamniarea Legii pentru abrogarea Articolului 276 din Legea nr. 286/2009 privind Codul Penal, care incrimineaza fapta persoanei ce face declaratii publice nereale referitoare la.

Basescu cere introducerea articolului privind presiunile pe justitie in noul Cod penal.

Presedintele Basescu a trimis o cerere de reexaminare Parlamentului in care solicita mentinerea infractiunii de la articolul 276 din Codul Penal, care incrimineaza fapta persoanei ce face declaratii publice nereale referitoare la savarsirea de judecator sau de organele de urmarire a unei infractiuni. Basescu mentioneaza, in cerere, ca prin legea aflata la promulgare se abroga infractiunea de Presiuni asupra justitiei, prevazuta la .

Traian Basescu i-a trimis presedintelui Senatului o cerere de reexaminare a Legii ce abroga articolul din Codul Penal care pedepseste presiunile asupra justitiei

Presedintele Traian Basescu i-a trimis, marti, presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, o cerere de reexaminare asupra Legii pentru abrogarea Articolului 276 din Legea nr. 286/2009 privind Codul Penal.

Traian Basescu vrea sa interzica presiunile asupra justitiei.

Presedintele Basescu a trimis Parlamentului o cerere de reexaminare in care solicita mentinerea infractiunii de la articolul 276 din Codul Penal, care incrimineaza fapta persoanei ce face declaratii publice nereale referitoare la savarsirea de judecator sau de organele de urmarire a unei infractiuni. Basescu mentioneaza, in cerere, ca prin legea aflata la promulgare se abroga infractiunea de Presiuni asupra justitiei, prevazuta in Codul Penal. Potrivit Articolului 276 din .

Traian Basescu cere reexamniarea Legii pentru abrogarea Articolului 276 din Codul Penal

Presedintele Traian Basescu a cerut reexamniarea Legii pentru abrogarea Articolului 276 din Legea nr. 286/2009 privind Codul Penal. Presedintele sustine ca articolul in cauza, abrogat de Parlament din Codul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )