Libnet.ro
UNICEF

08:00

Basescu: Cifra electorala corecta trebuie sa includa toti romanii cu domiciliul in ...

România Liberă România Liberă,
Basescu: Cifra electorala corecta trebuie sa includa toti romanii cu domiciliul in ...

Presedintele Traian Basescu a adresat un apel, vineri, catre premier, Guvern si MAI sa publice cifra oficiala a electorilor romani, care trebuie sa includa toti cetatenii romani cu drept de vot care au domiciliul pe teritoriul Romaniei si cei care au domiciliul in strainatate, potrivit Mediafax. In ceea ce priveste campania electorala, fac un ultim apel la guvern, la primul-ministru si la ministrul de Interne sa publice cifra oficiala a electorilor romani. Aceasta trebuie sa includa toti . continuă pe România Liberă

LIVE TEXT. Basescu: Viitorul prim-ministru trebuie sa fie pro-european si pro-atlantist.

Presedintele Traian Basescu a sustinut o declaratie de presa ce a avut trei subiecte principale, Ziua Constitutiei, campania electorala si profilul viitorului prim-ministru. Iata principalele declaratii: - Maine este Ziua Constitutiei, a fost adoptata in 1991, a fost revizuita in 2003 si trebuia revizuita din nou in 2009, cand romanucii au cerut sa avem Parlament Unicameral si doar 300 de parlamentari . Romanii vor constata ca toti cei care au cerut voturile sunt parte unei inselatorii .

Basescu: Campania electorala, nerelevanta fata de realitatile Romaniei.

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, despre campania electorala pentru parlamentare, ca a fost nerelevanta fata de realitatile Romaniei, potrivit Mediafax. Campania o etichetez nerelevanta fata de realitatile Romaniei. Partidele nu au reusit sa faca o campanie in care sa plece de la premisele reale in care se afla Romania. Romania se afla in Uniunea Europeana, a carei zona euro este in recesiune, deci cu implicatii majore asupra nivelului de crestere economica a tarii. Romania .

De ce la alegerile parlamentare 2012 nu vor putea vota in Germania toti romanii cu drept de vot

Participarea romanilor din Germania la votul din 9 decembrie 2012 pentru Senat si Camera Deputatilor este restrictionata. La europarlamentarele si prezidentialele din 2009 a putut vota oricine avea un buletin sau pasaport romanesc valabil. Acum e nevoie si de domiciliul sau resedinta in RFG, nu exista precizari referitoare la ocazionali. Printr-un exercitiu logic, romanii in tranzit sau aflati in concediu in Germania la data cu pricina, ca si romanii in interes de afaceri sau care stau si muncesc la negru in Germania, nu vor putea vota.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2655 seconds )