Libnet.ro
UNICEF

08:00

LIVE TEXT. Basescu: Viitorul prim-ministru trebuie sa fie pro-european si pro-atlantist.

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT. Basescu: Viitorul prim-ministru trebuie sa fie pro-european si pro-atlantist.

Presedintele Traian Basescu a sustinut o declaratie de presa ce a avut trei subiecte principale, Ziua Constitutiei, campania electorala si profilul viitorului prim-ministru. Iata principalele declaratii: - Maine este Ziua Constitutiei, a fost adoptata in 1991, a fost revizuita in 2003 si trebuia revizuita din nou in 2009, cand romanucii au cerut sa avem Parlament Unicameral si doar 300 de parlamentari . Romanii vor constata ca toti cei care au cerut voturile sunt parte unei inselatorii . continuă pe România Liberă

LIVE TEXT Traian Basescu: Actualul guvern condus de doctorul Ponta este predispus la fraudarea alegerilor / Va declar public si fara nici o retinere si pe proprie retinere ca nu am fost nici ofiter de contrainformatii, nici ofiter de Securitate acoperit,

Presedintele Traian Basescu a spus miercuri intr-o conferinta de presa ca Actualul guvern condus de doctorul Ponta este predispus la fraudarea alegerilor, cerind Executivului sa faca public numarul alegatorilor si cerind rezolvarea situatiei cetatenilor romani din strainatate. Basescu a respins acuzatiile lui Victor Ponta conform carora ar fi fost ofiter de Contrainformatii si a avertizat ca in politica, atunci cand ai fost ofiter acoperit al unui serviciu de informatii, nu ai decat o solutie, sa faci public acest lucru. Altfel, poti fi supus oricarui santaj. In ce priveste desemnarea premierului, Basescu a spus ca pe lista sa nu sint Ioan Rus sau Calin Popescu Tariceanu, dar nu a negat ca Ponta ar putea fi viitorul prim-ministru. Vezi in articol cele mai importante declaratii ale lui Traian Basescu.

LIVE TEXT Traian Basescu: Ponta a MINTIT cand a spus ca s-au deblocat fondurile UE. ...

Presedintele Traian Basescu face o declaratie de presa miercuri, la ora 19. 30, la Palatul Cotroceni. Romania Libera prezinta principalele declaratii ale presedintelui in format LIVE TEXT. As incepe cu un drept la replica, pe care il adresez domnului prim-ministru. Zilele trecute era framantat de faptul ca as fi putut face politie politica sau, mai grav, ca am fost ofiter de contrainformatii. Va arat avizul CNSAS din 2004, cand eram in opozitie. Mugur Ciuvica a pierdut un proces pe aceste .

LIVE TEXT Tariceanu: Daca mi s-ar propune functia de premier as refuza

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu PNL) si coordonatorul de campanie al ARD, Adriean Videanu PDL) s-au confruntat la Money. ro pe tema formarii viitorului Guvern: Liderul partidului care castiga alegerile automat va fi si prim-ministru. Deci nu am cum sa fiu eu iar in plus nu doresc aceasta functie, a declarat Calin Tariceanu. Adriean Videanu a replicat: Daca PDL va avea cu un parlamentar mai mult ca PSD noi ne vom cere drepturile. Prim-ministrul desemnat de presedinte va forma majoritate parlamentara.

LIVE TEXT Tariceanu: Daca mi s-ar propune functia de premier as refuza, nu vreau sa ma dezonorez/ Videanu: Prim-ministrul desemnat de presedinte va forma majoritatea parlamentara

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu PNL) si coordonatorul de campanie al ARD, Adriean Videanu PDL) s-au confruntat la Money. ro pe tema formarii viitorului Guvern: Liderul partidului care castiga alegerile automat va fi si prim-ministru. Deci nu am cum sa fiu eu iar in plus nu doresc aceasta functie, a declarat Calin Tariceanu. Adriean Videanu a replicat: Daca PDL va avea cu un parlamentar mai mult ca PSD noi ne vom cere drepturile. Prim-ministrul desemnat de presedinte va forma majoritate parlamentara.

Traian Basescu face o declaratie de presa la 19:30. Ramai pe Romania Libera pentru LIVE TEXT.

Presedintele Traian Basescu face o declaratie de presa miercuri, la ora 19. 30, la Palatul Cotroceni. Romania Libera prezinta principalele declaratii ale presedintelui in format LIVE TEXT.

Ponta: Functia de prim-ministru nu se acorda in baza unui concurs de Miss ori Mister.

Functia de prim-ministru nu se acorda in baza unui concurs de Miss ori Mister sau a unei selectii de oferte, ci pe baza prevederilor constitutionale legate de majoritatea in Parlament, a declarat, vineri seara, liderul USL, premierul Victor Ponta, potrivit Medifax. Poate primul-ministru propus este mic, stramb, orb sau surd, nu are nicio importanta dorinta domnului Basescu, a spus Ponta la RTV. Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca romanii ii pot scrie pe adresa sa de e-mail, .

Victor Ponta: Functia de prim-ministru nu este acordata in baza unui concurs de Miss sau de Mister

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca nu il preocupa sa se inscrie intr-un profil creionat de presedintele Basescu pentru candidatul la postul de prim-ministru si a subliniat ca aceasta functie se.

COPENHAGA - STEAUA live text de la ora 20.00. ...

Meciul Copenhaga - Steaua va avea loc joi de la ora 20. 00, in ultima etapa a Grupei E a Ligii Europa. Partida FC Copenhaga - Steaua Bucuresti va fi transmisa in format LIVE TEXT pe romanialibera. ro. Steaua se califica in 16-imile Ligii Europa daca obtine cel putin un punct la Copenhaga sau daca pierde la un gol diferenta, cu exceptia scorului de 0-1. Echipe probabile:FC Copenhaga: Christensen - Jacobsen, Sigurdsson, Stadsgaard, Bengtsson - Vingaard, Claudemir, Kristensen, .

Copenhaga - Steaua, LIVE TEXT. Scor 0-1 GOOOOOOOOOOOL STEAUA!!!.

FC COPENHAGA - STEAUA 0 - 1 LIVE TEXT Minutul 76: Corner pentru Copenhaga Minutul 72: GOOOOOOOL STEAUA!!!! RAUL RUSESCU SUTEAZA SUPERB DE LA MARGINEA CAREULUI SI BAGA MINGEA SUB VINCLU!Minutul 69: Faza frumoasa a danezilor! Cornelius loveste mingea cu capul, dar Tatarusanu prinde superb balonulMinutul 67: Vetokele a sutat cu putere pe poarta, dar Tatarusanu s-a aruncat si a prins balonul in brateMinutul 66: Tatarusanu a iesit aiurea din poarta, dar danezii nu au marcat deoarece balonul a fost .

Copenhaga - Steaua, LIVE TEXT de la ora 20.00. Vezi ECHIPELE DE START. ...

Meciul Copenhaga - Steaua va avea loc joi de la ora 20. 00, in ultima etapa a Grupei E a Ligii Europa. Partida FC Copenhaga - Steaua Bucuresti va fi transmisa in format LIVE TEXT pe romanialibera. ro. Steaua se califica in 16-imile Ligii Europa daca obtine cel putin un punct la Copenhaga sau daca pierde la un gol diferenta, cu exceptia scorului de 0-1. Echipele de start la meciul FC Copenhaga - Steaua Bucuresti, care incepe la ora 20. 00, pe stadionul Parken, in etapa a sasea, .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )