Libnet.ro
UNICEF

10:00

Copenhaga - Steaua, LIVE TEXT de la ora 20.00. Vezi ECHIPELE DE START. ...

România Liberă România Liberă,
Copenhaga - Steaua, LIVE TEXT de la ora 20.00. Vezi ECHIPELE DE START. ...

Meciul Copenhaga - Steaua va avea loc joi de la ora 20. 00, in ultima etapa a Grupei E a Ligii Europa. Partida FC Copenhaga - Steaua Bucuresti va fi transmisa in format LIVE TEXT pe romanialibera. ro. Steaua se califica in 16-imile Ligii Europa daca obtine cel putin un punct la Copenhaga sau daca pierde la un gol diferenta, cu exceptia scorului de 0-1. Echipele de start la meciul FC Copenhaga - Steaua Bucuresti, care incepe la ora 20. 00, pe stadionul Parken, in etapa a sasea, . continuă pe România Liberă

Copenhaga - Steaua, LIVE TEXT de la ora 20.00. Vezi ECHIPELE PROBABILE. ...

Meciul Copenhaga - Steaua va avea loc joi de la ora 20. 00, in ultima etapa a Grupei E a Ligii Europa. Partida FC Copenhaga - Steaua Bucuresti va fi transmisa in format LIVE TEXT pe romanialibera. ro. Steaua se califica in 16-imile Ligii Europa daca obtine cel putin un punct la Copenhaga sau daca pierde la un gol diferenta, cu exceptia scorului de 0-1. Echipe probabile:FC Copenhaga: Christensen - Jacobsen, Sigurdsson, Stadsgaard, Bengtsson - Vingaard, Claudemir, Kristensen, .

COPENHAGA - STEAUA live text de la ora 20.00. ...

Meciul Copenhaga - Steaua va avea loc joi de la ora 20. 00, in ultima etapa a Grupei E a Ligii Europa. Partida FC Copenhaga - Steaua Bucuresti va fi transmisa in format LIVE TEXT pe romanialibera. ro. Steaua se califica in 16-imile Ligii Europa daca obtine cel putin un punct la Copenhaga sau daca pierde la un gol diferenta, cu exceptia scorului de 0-1. Echipe probabile:FC Copenhaga: Christensen - Jacobsen, Sigurdsson, Stadsgaard, Bengtsson - Vingaard, Claudemir, Kristensen, .

Copenhaga - Steaua, LIVE TEXT. Scor 0-1 GOOOOOOOOOOOL STEAUA!!!.

FC COPENHAGA - STEAUA 0 - 1 LIVE TEXT Minutul 76: Corner pentru Copenhaga Minutul 72: GOOOOOOOL STEAUA!!!! RAUL RUSESCU SUTEAZA SUPERB DE LA MARGINEA CAREULUI SI BAGA MINGEA SUB VINCLU!Minutul 69: Faza frumoasa a danezilor! Cornelius loveste mingea cu capul, dar Tatarusanu prinde superb balonulMinutul 67: Vetokele a sutat cu putere pe poarta, dar Tatarusanu s-a aruncat si a prins balonul in brateMinutul 66: Tatarusanu a iesit aiurea din poarta, dar danezii nu au marcat deoarece balonul a fost .

FC Copenhaga - Steaua LIVE de la 20:00. Echipele de start

FC Copenhaga - Steaua, meciul decisiv pentru calificarea in primavara europeana, va fi in direct pe Onlinesport. ro de la ora 20:00.

Copenhaga - Steaua, LIVE TEXT. Prima repriza (0-0). ...

Minutul 34. Scorul ramane 0-0. La acest rezultat, Steaua e calificata. Minutul 32. Cartonas galben pentru Cristi Tanase. Minutul 30. Cursa foarte buna a lui Rusescu, a driblat doi adversari si a scos in dreapta, la Popa. Jucatorul venit de la Chiajna centreaza pe jos la 6 metri, mingea ricoseaza in Nikolic, insa iese in aut de poarta Minutul 28. Adi Popa trece in viteza de fundatii danezi, paseaza lui Tanase, dar portarul danez respinge. Minutul 25. Sut al lui Rusescu de la 30 de metri, .

FC Copenhaga - Steaua LIVE de la 20:00. Steaua se bate pentru sezonul european

FC Copenhaga - Steaua, meciul decisiv pentru calificarea in primavara europeana, va fi in direct pe Onlinesport. ro de la ora 20:00.

Copenhaga - Steaua, LIVE TEXT. Scor 0-0 REPRIZA SECUNDA. ...

Minutul 46: Danezii in atac, dar Gardos reuseste sa trimita balonul in autMinutul 45: A inceput repriza secunda!Minutul 45. Finalul primei reprize. Scor 0-0. Minutul 42. Sut bomba al lui Latovlevici din afara careului, mingea trece alaturi Minutul 41. Raul Rusescu ajunge pana in careul danezilor, dar obtine doar o lovitura de colt. Minutul 40. Cea mai mare ocazie a danezilor. Chipciu scoate in ultimul moment din piciorul lui Claudemir, care se pregatea sa traga din careu. Mingea a ajuns la .

LIVE TEXT Europa League: Copenhaga - Steaua 0-1 (repriza secunda). Tanase a fost eliminat in min 49

Steaua se afla la egalitate 0-0 pe terenul celor de la Copenhaga, scor la care echipa noastra este calificata de pe primul loc al grupei, in conditiile in care in celalalt meci al grupei Stuttgart - Molde se inregistreaza acelasi scor. Am asistat la o prima repriza echilibrata, fara ocazii mari de gol in care Steaua a parut a fi echipa care a presat mai mult. Stelistii conduc grupa cu 10 puncte si se califica in primavara europeana daca in aceasta seara nu pierde la Copenhaga sau poate pierde la un gol diferenta dar nu cu 1-0 vezi clasamentul in text). Repriza secundamin 71: Parada extraordinara a lui Tatarusanu care respinge mingea trimisa cu capul de catre Jorgensen din 6 m. Steaua rezista tot mai greu. min 69: Copenhaga domina in aceste momente avand trei atacuri succesivemin 67: Ocazie uriasa pentru Copenhaga. Tatarusanu iese prost pe o lovitura de colt, iar mingea trimisa de Cornelius ajunge la Sigurdsson care trimite peste poarta din 7 metrimin 49: Tanase ia al doilea cartonas galben si este eliminat. Tanase patrunde in careu, este agatat si cade, dar arbitrul considera ca a simulat. Steaua ramane in 10 oameniStuttgart - Molde 0-1 repriza secunda)live text.

LIVE TEXT Europa League: Copenhaga - Steaua 0-0 (pauza). In grafic pentru primavara europeana

Steaua se afla la egalitate 0-0 pe terenul celor de la Copenhaga, scor la care echipa noastra este calificata de pe primul loc al grupei, in conditiile in care in celalalt meci al grupei Stuttgart - Molde se inregistreaza acelasi scor. Am asistat la o prima repriza echilibrata, fara ocazii mari de gol in care Steaua a parut a fi echipa care a presat mai mult. Stelistii conduc grupa cu 10 puncte si se califica in primavara europeana daca in aceasta seara nu pierde la Copenhaga sau poate pierde la un gol diferenta dar nu cu 1-0 vezi clasamentul in text). min 45: Final de reprizamin 42: Sut pe langa a lui Latovlevici in urma unei lovituri de coltmin 40: Sut periculos de la distanta al lui Claudemirmin 31: Ocazie mare Steaua. Centrare Adi Popa, danezii resping gresit, iar Nikolic este aprope de a relua in poarta goala din 7 m, dar nu reuseste sa atinga balonul. Stuttgart - Molde 0-1 pauza)live text.

Copenhaga - Steaua Scor final 1-1 STEAUA merge in PRIMAVARA EUROPEANA.

FC COPENHAGA - STEAUA 1 - 1 SCOR FINAL Formatia Steaua Bucuresti a terminat la egalitate, joi, in deplasare, scor 1-1 0-0), cu echipa daneza FC Copenhaga, intr-un meci din ultima etapa a grupei E a Ligii Europa, si s-a calificat in 16-imile de finala ale competitiei, ocupand primul loc in clasament. Golurile au fost marcate de Rusescu 73 pentru Steaua, respectiv Vetokele 87 pentru FC Copenhaga. 0-1: Rusescu inscrie cu un sut de la aproximativ 25 de metri, dupa o pasa de la .

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )