Libnet.ro
UNICEF

20:30

Basescu: Cine e ambasada SUA pentru un sef de stat?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu: Cine e ambasada SUA pentru un sef de stat?

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, ieri seara, la un post TV, in legatura cu faptul ca actualul sef de stat, Klaus Iohannis, a anuntat ambasada americana de propunerea lui Eduard Hellvig pentru conducerea SRI, ca un sef de stat nu trebuie sa ceara aprobare de la nimeni, Basescu subliniind ca domnia sa, timp de zece ani, nu a cerut aprobari de la nimeni. continuă pe Ziarul Bursa

WSJ: Banci majore, investigate in SUA pentru manipularea preturilor metalelor

Departamentul de Justitie si Comisia pentru tranzactii futures cu materii prime CFTC) din SUA investigheaza cel putin zece banci majore, pentru posibila manipulare a pietelor metalelor pretioase, anunta Wall Street Journal WSJ), citand surse anonime.

Mai multe banci mari sunt investigate in SUA pentru manipularea preturilor metalelor pretioase

Mai multe banci mari, printre care HSBC, Societe Generale, Barclays, JP Morgan si Deutsche Bank, sunt investigate in Statele Unite ale Americii pentru manipularea preturilor metalelor pretioase, relateaza Bloomberg si Financial Times, citate de Mediafax. Alte banci vizate de ancheta autoritatilor americane sunt Credit Suisse, UBS, Goldman Sachs, Bank of Nova Scotia si Standard Bank. HSBC Holdings a anuntat ca autoritatile americane au cerut bancii mai multe documente legate de tranzactiile cu metale pretioase, cum ar fi aurul si argintul. Reprezentantii celei mai mari banci din Europa au precizat ca institutia coopereaza cu Departamentul american de Justitie in aceasta investigatie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )