Libnet.ro
UNICEF

23:45

Mai multe banci mari sunt investigate in SUA pentru manipularea preturilor metalelor pretioase

Hotnews Hotnews,
 Mai multe banci mari sunt investigate in SUA pentru manipularea preturilor metalelor pretioase

Mai multe banci mari, printre care HSBC, Societe Generale, Barclays, JP Morgan si Deutsche Bank, sunt investigate in Statele Unite ale Americii pentru manipularea preturilor metalelor pretioase, relateaza Bloomberg si Financial Times, citate de Mediafax. Alte banci vizate de ancheta autoritatilor americane sunt Credit Suisse, UBS, Goldman Sachs, Bank of Nova Scotia si Standard Bank. HSBC Holdings a anuntat ca autoritatile americane au cerut bancii mai multe documente legate de tranzactiile cu metale pretioase, cum ar fi aurul si argintul. Reprezentantii celei mai mari banci din Europa au precizat ca institutia coopereaza cu Departamentul american de Justitie in aceasta investigatie. continuă pe Hotnews

Teroristii au facut o amenintare care alarmeaza intreg Occidentul. Atentatele vizeaza mai multe mall-uri foarte aglomerate

Autoritatile din mai multe tari sunt in alerta dupa ce gruparea terorista somaleza Al-Sabaab a amenintat cu atentate in cele mai mari malluri din Occident. intr-un mesaj video, gruparea islamista afiliata.

John McCain deplange Ucraina: Mi-e rusine cu tara mea, cu Obama, cu mine. Puteam face mai multe pentru acesti oameni

Senatorul american John McCain a adeclarat ca SUA au gestionat prost conflictul dintre Rusia si Ucraina, reprosandu-si ca nu a facut mai multe pentru ucraineni. Mi-e rusine cu tara mea, mi-e rusine cu pr.

Robert Cazanciuc: Este nevoie reala de un miliard de euro pentru a construi mai multe penitenciare

Nu mai sunt locuri in puscarii. Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, considera ca ar fi nevoie de un miliard de euro, pentru a construi mai multe penitenciare. in acest moment, deficitul este de 11. 000 de.

Timofti vrea mai multe investitii romanesti in Republica Moldova

Presedintele moldovean, Nicolae Timofti, a declarat, marti, la Chisinau, ca i-a spus omologului sau Klaus Iohannis ca doreste mai multe investitii romanesti in Republica Moldova, inclusiv in domeniul audiovizual, informeaza Mediafax.

3 motive sa ai cat mai multe plante in casa ta

Anxietatea este cauzata de ganduri negative, griji, stres. Exista un mod prin care poti reduce anxietatea si care nu implica foarte mari eforturi: plantele. Ele aduc energie si bunastare casei. Iata 3 motive foarte.

Agricultura SF in mai multe sere din Ialomita. Au investit 1 MILION de euro pentru o afacere extrem de profitabila

Agricultura de tip nou incepe sa prinda radacini si la noi. in Ialomita, o familie a construit trei sere in care rosiile sunt cultivate hidroponic. Cu alte cuvinte plantele nu cresc in pamant, ci.

Facebook, acuzata ca incalca mai multe legi europene

Facebook este tinta unor acuzatii din partea unor grupuri din Belgia, care afirma ca termenii si conditiile de folosinta impuse de companie sunt ilegale. Grupurile, parte din centrul de cercetare digitala.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )