Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu: Daca USL nu ar fi tras franele economiei de dragul populismului, Romania avea sansa sa se relanseze (VIDEO)

B1 B1,
Basescu: Daca USL nu ar fi tras franele economiei de dragul populismului, Romania avea sansa sa se relanseze (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declarat, luni seara, in emisiunea Buna seara Romania, de pe B1 TV, ca tara ar fi vaut sansa unei relansari economice, daca USL nu ar fi tras franele. continuă pe B1

Basescu: Daca USL nu ar fi tras franele economiei de dragul populismului, Romania avea sansa sa se relanseze

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declarat, luni seara, in emisiunea Buna seara Romania, de pe B1 TV, ca tara ar fi vaut sansa unei relansari economice, daca USL nu ar fi tras franele.

Dan Voiculescu: Traian Basescu provoaca USL si guvernul pentru a declansa o noua suspendare

Dan Voiculescu, presedintele fondator al Partidului Conservator, crede ca presedintele Traian Basescu provoaca USL si Guvernul pentru a declansa o noua suspendare.

Ion Iliescu, absent de la Consiliul National al PSD din motive de sanatate, le-a transmis un mesaj colegilor sai: Pentru Romania ar fi un lucru bun daca USL ar functiona pana la alegerile parlamentare din 2016

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, considera ca pentru Romania si pentru romani ar fi un lucru foarte bun daca USL ar functiona pana la alegerile parlamentare din 2016: Pentru Romania si pentru romani ar fi un lucru foarte bun daca USL ar functiona pana la termenul propus, adica pana la alegerile parlamentare din 2016. Orgoliile si micile razboaie personale nu isi au nici locul, nici sensul in USL. Razboiul declaratiilor este si el inutil, nedorit. Avem niste raspunderi fata de romani si trebuie sa ni le asumam cu toata responsabilitatea, a subliniat Iliescu, in mesajul sau cu prilejul Consiliului National al PSD.

Iliescu: Ar fi bine daca USL ar functiona pana la pana la alegerile parlamentare din 2016

Presedintele de onoare la PSD, Ion Iliescu, sustine ca pentru Romania si pentru romani ar fi un lucru foarte bun daca USL ar functiona pana la pana la alegerile parlamentare din 2016.

Basescu: Daca se rupe USL, Ponta pierde prezidentialele. Dreapta l-ar sustine pe Antonescu in turul doi

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca PSD nu poate da seful statului daca se rupe de PNL, iar un candidat de dreapta, inclusiv Crin Antonescu, va fi sustinut in turul doi de toata dreapta si este de p.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )