Libnet.ro
UNICEF

14:00

Basescu nu il va desemna premier pe Victor Ponta? Vezi ce a declarat acesta

Antena3 Antena3,
Basescu nu il va desemna premier pe Victor Ponta? Vezi ce a declarat acesta

Traian Basescu a declarat luni seara, intr-o conferinta de presa, ca va desemna un premier care sa serveasca interesului national. Acesta a afirmat ca afirmatiile politicienilor mici sau mari despre. continuă pe Antena3

Presedintele Traian Basescu se va intalni miercuri cu premierul Victor Ponta

Intalnirea dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta va avea loc miercuri, informatia fiind facuta publica de catre seful Executivului. Victor Ponta nu a anuntat si o ora exacta pen.

Victor Ponta: Pentru anul viitor as fi mai degraba prudent sa vorbesc de cresteri salariale. Valoarea investitiilor straine directe in 2012, mai mica sau egala cu 2011. / Mariana Campeanu promite cresterea pensiilor si medicamente compensate cu 90% in 201

Premierul Victor Ponta a declarat ca prefera sa fie prudent in a avansa posibilitatea unei majorari salariale pentru bugetari anul viitor, amintind ca Executivul se afla inca in proces de restituire a sumelor din salarii taiate in urma cu doi ani. Primul ministru mai spune si ca volumul investitiilor straine directe va fi anul acesta mai mic sau identic cu cel inregistrat in 2011, de 1,9 miliarde de euro, potrivit Agerpres. In schimb, ministrul Muncii, Mariana Campeanu, promite ca anul viitor pensiile vor fi indexate, medicamentele vor fi compensate cu 90% pentru persoanele cu pensii mai mici de 1. 000 de lei, iar din luna martie va fi introdus un ajutor pentru energie electrica in cazul persoanelor cu venituri reduse. Mariana Campeanu a facut aceste declaratii la Deva, cu ocazia lansarii candidaturii sale pentru un mandat de senator.

Victor Ponta: Exista un interes foarte concret din partea investitorilor pentru Oltchim.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca exista un interes foarte clar si foarte concret din partea investitorilor pentru Oltchim, potrivit Agerpres. S-a repornit, s-au facut niste incasari. Din pacate, banii nu au putut fi folositi la salarii, pentru ca i-au luat creditorii. Si atunci, astazi are loc o noua intalnire a ministrului Daniel Chitoiu cu conducerea de acolo. Incep, incet, reusim si repornim, a declarat premierul la finalul reuniunii saptamanale a USL. Potrivit acestuia, .

Victor Ponta: Noul Guvern USL poate fi votat in Parlament pe 21 decembrie. Bugetul de stat, dezbatut si votat pe 15 ianuarie

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca dupa parlamentare este gata sa prezinte noul Cabinet pana pe 21 decembrie, moment in care sa fie acordat votul de investitura a noului Parlament, iar pe 15 ianuarie sa fie aprobat bugetul de stat de catre parlamentarii veniti din vacanta, informeaza Mediafax.

Victor Ponta: Liderii PDL se comporta ca Hitler in buncar, in 1945

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sambata, la Targoviste, ca liderii PDL se comporta ca Hitler in buncar, in 1945, intrucat spera ca PSD si PNL sa se certe intre ele, insa el si Crin.

Victor Ponta: Prefer sa fiu prudent cand vorbim despre cresteri salariale in 2013

Premierul Victor Ponta a declarat ca prefera sa fie prudent in a avansa posibilitatea unei majorari salariale pentru bugetari anul viitor, amintind ca Executivul se afla inca in proces de restituire a sumelor.

Victor Ponta: Pentru anul viitor as fi mai degraba prudent sa vorbesc de cresteri salariale. Situatia nu e roza

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, ca doreste sa fie prudent in a avansa posibilitatea unei majorari salariale pentru bugetari in 2013, afirmand ca actualul guvern se afla inca in process de.

Victor Ponta: ANI trebuia sa dea raportul ori inainte, ori dupa campania electorala. Nu pot sa dau afara 3 oameni ca sa dea bine la raportul de tara

Premierul Victor Ponta a declarat vineri seara ca pentru a promova ideea de neimplicare politica, ANI ar fi trebuit sa anunte constatarile de incompatibilitate cu privire la membrii guvernului ori inainte de.

Victor Ponta: ANI trebuia sa dea raportul ori inainte, ori dupa campania electorala. Nu pot sa dau afara 3 oameni doar ca sa dea bine la raportul de tara

Premierul Victor Ponta a declarat vineri seara ca pentru a promova ideea de neimplicare politica, ANI ar fi trebuit sa anunte constatarile de incompatibilitate cu privire la membrii guvernului ori inainte de.

Victor Ponta: ANI trebuia sa dea raportul ori inainte, ori dupa campania electorala. Nu pot sa dau afara 3 oameni doar ca sa dea bine la raportul pentru tara

Premierul Victor Ponta a declarat vineri seara ca pentru a promova ideea de neimplicare politica, ANI ar fi trebuit sa anunte constatarile de incompatibilitate cu privire la membrii guvernului ori inainte de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )