Libnet.ro
UNICEF

00:08

Basescu, despre ancheta pe cazul Calarasi: Cunosc care va fi diagnosticul si ii recomand lui Ponta sa mai infiinteze 2-3 comisii

B1 B1,
Basescu, despre ancheta pe cazul Calarasi: Cunosc care va fi diagnosticul si ii recomand lui Ponta sa mai infiinteze 2-3 comisii

Presedintele Traian Basescu a vorbit, joi seara, despre comisia care va fi infiintata pentru a ancheta cazulCalarasi, spunand ca va rezista santajului. Victor Ponta si cu cei care s-a. continuă pe B1

Basescu, despre comisa Calarasi: Eu rezist santajului de cea mai joasa speta, de 8 ani. ...

Traian Basescu a vorbit, joi seara, despre comisia care va fi infiintata pentru a ancheta cazul Calarasi, spunand ca va rezista santajului. Citeste si: Comisia anti-Basescu: multa imagine, putina substanta Victor Ponta si cu cei care s-a inteles, cu tata socru, cu toata trupa, gandesc ca pot utiliza comisiile de la Senat si comisia camerelor reunite care sa ancheteze cum a luat fiica mea creditul si cum a cumparat pamantul si ca ma pot impresiona. Citeste si: Comisia anti-Basescu se .

Comisia de ancheta in cazul Calarasi va fi alcatuita din 15 membri

Comisia de ancheta in cazul Calarasi, legat de achizitia unui teren agricol de catre fiica presedintelui Traian Basescu, va fi formata din 15 membri, a anuntat Niculae Mircovici, secretar al Camerei Deputatilor, la finalul sedintei de astazi a Birourilor Permanente reunite.

Comisia de ancheta in cazul Calarasi va fi alcatuita din 15 membri

Update 15:31 Ponta: Eugen Nicolicea ar putea fi seful comisiei de ancheta Deputatul PSD Eugen Nicolicea ar putea conduce comisia de ancheta in cazul Calarasi, a anuntat astazi premierul Victor Ponta.

Comisia de ancheta in cazul Calarasi, formata din 15 alesi. Numele membrilor, anuntate pana luni

Comisia de ancheta in cazul Calarasi va fi alcatuita din 15 membri, potrivit secretarului Camerei Deputatilor, Nicolae Mircovici.

Comisia de ancheta in cazul Calarasi, formata din 15 alesi. Ilie Sarbu nu se va numara printre membri

Comisia de ancheta in cazul Calarasi va fi alcatuita din 15 membri, potrivit secretarului Camerei Deputatilor, Nicolae Mircovici.

Traian Basescu, despre Ilie Sarbu: Incidentul de la vanatoarea cu Nastase lasa urmari evidente/ Sarbu: Este sub demnitatea mea sa intru in acest joc

Traian Basescu a facut un atac asupra senatorului PSD Ilie Sarbu joi seara, in cadrul conferintei de presa de la Palatul Cotroceni,in contextul comisiei parlamentare pentru terenul de la Calarasi luat de fiica sa, afirmand ca tata socru al premierului) a facut niste aprecieri neplacute la adresa mea dar ma tem ca nu eu am fost la vanatoare cu Nastase iar incidentul care s-a petrecut lasa urmari evidente. Sarbu a declarat ulterior la Antena3 ca presedintele este tensionat, iar referitor la afirmatia sefului statului despre incidentul de la partida de vanatoare cu Adrian Nastase, a spus ca este sub demnitatea mea sa intru in acest joc, pentru ca as putea sa spun lucruri mult mai grave.

Ponta: Basescu avea terenul din Calarasi, dar a vrut sa-l albeasca.

Premierul Victor Ponta a spus, duminica, intr-un interviu televizat, ca el crede ca Traian Basescu avea de mai mult timp terenul din judetul Calarasi, dar spre finalul mandatului a vrut sa-l albeasca trecandu-l pe numele unor membri ai familiei. Citeste si: BNR, control la CEC pentru creditul acordat Ioanei Basescu Ponta a fost intrebat de moderatorii Romania TV l-au intrebat cum isi explica faptul ca Traian Basescu a anuntat ca a achizitionat sute de hectare de teren agricol si daca acesta .

Basescu despre decizia R. Moldova privind limba oficiala: Este cel mai important eveniment ...

Presedintele Traian Basescu multumeste Curtii Constitutionale a Republicii Moldova pentru decizia privind limba romana. Seful statului a catalogat aceasta hotarare drept un act de dreptate. Basescu a spus, de asemena, ca este una dintre cele mai mari bucurii pe care le-a avut in ultimii ani, realizand implicatiile acesteia. Citeste si: Ponta, despre declararea limbrii romane ca limba oficiala in R. Moldova: Este o decizie simbolica Eprim multumiri CCR a R. Moldova si in special dnei Ana .

Euractiv: Un diplomat UE sustine ca CE regreta declaratia lui Basescu despre unirea cu R.Moldova

Comisia Europeana CE) a deplans declaratiile presedintelui roman Traian Basescu, vineri, la Vilnius, cu privire la unirea Romaniei cu Republica Moldova, a declarat un diplomat UE pentru Euractiv. com.

Ce institutie europeana regreta declaratia lui Basescu despre unirea cu Republica Moldova

Comisia Europeana CE) a deplans declaratiile presedintelui roman Traian Basescu, vineri, la Vilnius, cu privire la unirea Romaniei cu Republica Moldova, a declarat un diplomat UE pentru Euractiv. com, scrie Mediafax .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2461 seconds )