Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia de ancheta in cazul Calarasi, formata din 15 alesi. Numele membrilor, anuntate pana luni

Adevărul Adevărul,
Comisia de ancheta in cazul Calarasi, formata din 15 alesi. Numele membrilor, anuntate pana luni

Comisia de ancheta in cazul Calarasi va fi alcatuita din 15 membri, potrivit secretarului Camerei Deputatilor, Nicolae Mircovici. continuă pe Adevărul

Comisia de ancheta in cazul Calarasi, formata din 15 alesi. Ilie Sarbu nu se va numara printre membri

Comisia de ancheta in cazul Calarasi va fi alcatuita din 15 membri, potrivit secretarului Camerei Deputatilor, Nicolae Mircovici.

Comisia de ancheta Calarasi va fi formata din 15 membri.

Comisia de ancheta Calarasi se va infiinta marti si va avea 15 membri, a stabilit, miercuri, conducerea Parlamentului. Liderii grupurilor parlamentare urmeaza sa stabileasca pana luni componenta nominala a comisiei, iar infiintarea comisiei urmeaza sa fie supusa apoi votului plenului comun. Liderii grupurilor parlamentare au ramas sa discute aceasta problema, sa-si stabileasca componenta nominala. Comisia s-a hotarat sa fie formata din 15 membri si asta urmeaza sa se lamureasca pana luni, a .

Comisia de ancheta in cazul Calarasi va fi alcatuita din 15 membri

Comisia de ancheta in cazul Calarasi, legat de achizitia unui teren agricol de catre fiica presedintelui Traian Basescu, va fi formata din 15 membri, a anuntat Niculae Mircovici, secretar al Camerei Deputatilor, la finalul sedintei de astazi a Birourilor Permanente reunite.

Comisia de ancheta in cazul Calarasi va fi alcatuita din 15 membri

Update 15:31 Ponta: Eugen Nicolicea ar putea fi seful comisiei de ancheta Deputatul PSD Eugen Nicolicea ar putea conduce comisia de ancheta in cazul Calarasi, a anuntat astazi premierul Victor Ponta.

Conducerea PSD discuta, astazi, draftul de hotarare pentru comisia de ancheta in cazul Calarasi

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat luni, la inceputul sedintei Biroului Politic National al formatiunii, ca social-democratii discuta astazi despre comisia de ancheta parlamentara privind situatia terenurilor din Calarasi.

UPDATE infiintarea Comisiei Calarasi, amanata. Ponta: PSD va numi membrii dupa votarea bugetului

Premierul Victor Ponta a anuntat luni, dupa sedinta BPN al PSD, ca social-democratii vor face nominalizari pentru Comisia de ancheta in cazul Calarasi dupa votarea bugetului.

Audieri in cazul atacului armat din Militari: Tanara care a ramas fara un ochi, parasita de iubit

Victimele pistolarului din Cartierul Militari au fost audiate de procurorii de la Parchetul de pe langa Curtea de apel Bucuresti. Tanara care si-a pierdut ochiul a fost insotita la audieri de tatal ei, si el.

Ponta il ataca pe Basescu: Presedintele nu vrea sa promulge bugetul ca sa nu mai facem comisia pe cazul Calarasi

Premierul Victor Ponta l-a acuzat, marti, pe presedintele Traian Basescu ca ameninta ca nu promulga bugetul pentru ca Parlamentul si Guvernul sa nu continue infiintarea unei comisii privind terenurile de la.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )