Libnet.ro
UNICEF

18:00

Basescu, despre cancelaria prezidentiala: Zgonea este framantat. Fata de 2004, sunt cu 17 salariati mai putin

Adevărul Adevărul,
Basescu, despre cancelaria prezidentiala: Zgonea este framantat. Fata de 2004, sunt cu 17 salariati mai putin

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca personalul Presedintiei a scazut cu 17 salariati fata de 2004, el tinand sa ii raspunda astfel presedintelui Camerei, Valeriu Zgonea, despre care a spus ca este framantat de cresterea personalului Administratiei Prezindentiale. continuă pe Adevărul

Basescu ii raspunde lui Zgonea: Fata de 2004, in Administratia prezidentiala sunt cu 17 salariati mai putin

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca personalul Presedintiei a scazut cu 17 salariati fata de 2004, el tinand sa ii raspunda astfel presedintelui Camerei, Valeriu Zgonea, despre care a spus ca este framantat de cresterea personalului Administratiei Prezindentiale.

Basescu, despre casatoriile gay: Fiecare este liber sa faca ce vrea cu viata lui

Traian Basescu, presedintele tarii noastre, a afirmat, astazi, in cadrul unei emisiuni televizate, referitor la liberalizarea casatoriilor gay, ca fiecare este liber sa faca ce vrea cu viata lui si ca, daca vor sa se casatoreasca barbat cu barbat, femeie cu femeie, este problema lor.

Traian Basescu, despre casatoriile intre persoane de acelasi sex: Fiecare face ce vrea cu viata lui

Presedintele Traian Basescu a declarat, in cadrul unei emisiuni televizate, ca fiecare om este liber sa faca ce vrea intre peretii casei, intrebat care este parerea personala despre casatoriile intre.

Traian Basescu despre casatoria intre homosexuali : Eu sunt de acord cu libertatea fiecarui om ...

Intrebat la emisiunea Dupa 20 de ani de la PRO TV despre sensibilul subiect al casatoriei intre homosexuali, Traian Basescu a raspuns astfel Eu sunt de acord cu libertatea fiecarui om sa faca ce vrea cu viata lui, inclusiv cu aceasta, pentru ca ce facem fiecare intre peretii casei este problema noastra. A reglementa acest lucru prin Constitutie este o mare greseala. Fiecare este liber sa faca ce vrea cu viata lui. Eu sunt crestin ortodox si respect perceptele .

Basescu, despre scandalul privind numirea lui Duta in CA al CNAS: Se mai intampla

Traian Basescu a afirmat, luni, intr-o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, ca scandalul pe numirea lui Lucian Duta in consiliul de administratie al CNAS este doar o incurcatura. intrebat de jurnalistul.

Basescu, despre MCV si aderarea la spatiul Schengen: Cred ca vom obtine un rezultat bun in decembrie

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, intr-o emisiune televizata ca spera la un rezultat bun la urmatoarea evaluare a Romaniei, in ceea ce priveste aderarea la spatiul Schengen si raportul.

Kelemen, despre scandalul diplomelor bilingve: Este generat de un om care nu intelege ...

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, sustine ca acordarea unor diplome bilingve absolventilor de liceu nu incalca nicio lege, iar acestea nu sunt mai putin oficiale sau valabile decat alte atestate, scandalul de la Targu Mures fiind generat de un om care nu intelege prea multe lucruri din secolul XXI, relateaza Mediafax. Intrebat, sambata, la Bistrita, despre scandalul diplomelor bilingve de la Targu Mures, Kelemen Hunor a afirmat ca acestea nu incalca vreo lege si nici nu sunt mai putin oficiale .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )