Libnet.ro
UNICEF

16:00

Basescu, despre demisia lui Vosganian: Cred ca este un gest de bun-simt

Antena3 Antena3,
Basescu, despre demisia lui Vosganian: Cred ca este un gest de bun-simt

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, ca demisia lui Varujan Vosganian din Guvern este un gest de bun-simt. Basescu a precizat ca votul din Senat ramane si nu intelege de ce a trebuit ca aceasta. continuă pe Antena3

Antonescu: Demisia lui Vosganian, o incercare de a nu oferi posibilitatea unor atacuri la Guvern

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seara, ca demisia lui Varujan Vosganian din functia de ministru al Economiei este motivata de incercarea de a nu oferi prilej pentru atacuri la adresa.

Basescu, despre Justitie: Mentinerea lui Dragnea in Guvern este o greseala

Presedintele Traian Basescu a facut referire in discursul sau la cazul ministrilor Varujan Vosganian si Liviu Dragnea, precizand ca nu a avut nicio discutie in cei noua ani de mandat cu magistratii.

Basescu, despre Ponta si relatia de comunicare: Stilul lui, minte cum respira.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la Cotroceni, ca este stilul premierului Victor Ponta de a minti cum respira, cu referire la afimatiile sefului Guvernului legate de comunicarea telefonica cu seful statului, transmite Mediafax. E stilul lui, minte cum respira. Ca a spus: De la Muntenegru nu am mai vrut sa ii raspund la telefon. A uitat ca, la zece zile, a venit la mine si am avut o discutie foarte lunga, a comentat Traian Basescu. Seful statului a continuat: .

Traian Basescu, despre ordonanta privind insolventa: Nu cumva tinta e TVR si ne trezim ca vin salvatorii, Voiculescu sau Ghita?

Presedintele Traian Basescu s-a intrebat luni daca tinta ordonantei de urgenta privind insolventa nu este cumva televiziunea publica, care se afla intr-o situatie financiara extrem de dificila, oferind astfel ocazia unui Voiculescu sau Ghita sa vina sa o salveze.

Bucurosi le-om duce toate, de e pace, de-i razboi. Ce spune Basescu despre o noua posibila suspendare

Intrebat daca se teme de o a treia suspendare, Traian Basescu a declarat: Bucurosi le-om duce toate, de e pace, de-i razboi. Seful statului a amintit ca mandatul sau este de cinci ani, precizand ca s-ar.

Traian Basescu, despre privatizarea CFR Marfa: Va face obiectul unei anchete a DNA

Traian Basescu a vorbit, luni, in cadrul unei conferinte de presa, despre privatizarea CFRMarfa, despre care a afirmat ca ar putea ajunge obiectul unei anchete a DirectieiNationale Anticoruptie.

Traian Basescu, despre privatizarea CFR Marfa: Va face obiectul unei anchete a DNA (VIDEO)

Traian Basescu a vorbit, luni, in cadrul unei conferinte de presa, despre privatizarea CFRMarfa, despre care a afirmat ca ar putea ajunge obiectul unei anchete a DirectieiNationale Anticoruptie.

Traian Basescu despre pactul de coabitare cu Victor Ponta: A fost incalcat constant de premier, maine incepem o analiza la nivel tehnic pentru a vedea daca il pastram

Presedintele Traian Basescu a declarat luni ca premierul Victor Ponta a incalcat consistent acordul de colaborare institutionala si a anuntat pentru marti inceperea discutiilor tehnice pentru a determina daca acordul ramane valabil. Acordul institutional poate ramane in picioare daca maine ajungem la concluzia ca trebuie sa-l respectam, daca nu - nu mai are rost.

Victor Ponta, despre noul Cod Rutier. Scopul este sa avem mai multa siguranta pe sosele

Premierul Victor Ponta a vorbit, in cadrul emisiunii Subiectiv, despre prevederile viitorului Cod Rutier. Primul ministru a precizat ca noile reguli au fost facute cu ochii la ce se intampla pe sosele.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )