Libnet.ro
UNICEF

15:30

Basescu, despre o eventuala interventie militara in Siria: Romania nu are resurse pentru o astfel de actiune (VIDEO)

B1 B1,
Basescu, despre o eventuala interventie militara in Siria: Romania nu are resurse pentru o astfel de actiune (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca o Romania nu are resurse militare pentru o operatiune militara preconizata in Siria. in calitate de presedinte care. continuă pe B1

Basescu, despre o eventuala interventie militara in Siria: Romania nu ar avea resurse pentru actiune

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca o Romania nu are resurse militare pentru o operatiune militara preconizata in Siria. in calitate de presedinte care.

ANALIZA. Motive pentru congresul american sa REFUZE o interventie militara in Siria

Alegerile primare din 2014, extenuarea fata de razboi, precedentul irakian sau respingerea lui Obama repezinta tot atatea motive pentru congresmenii americani de a nu autoriza o interventie militara in Siria,.

SUA: Congresul incepe astazi dezbaterile privind o posibila interventie militara in Siria

Camera Reprezentantilor si Senatul revin astazi din vacanta pentru sesiunea de toamna a Congresului, care trebuie sa se pronunte prin vot daca autorizeaza o interventie militara in Siria, asa cum a cerut presedintele Barack Obama.

Merkel exclude posibilitatea ca Germania sa participe la o interventie militara in Siria

Cancelarul german, Angela Merkel, exclude posibilitatea ca Germania sa participe la o interventie militara in Siria, potrivit presei internationale.

Germania isi pastreaza pozitia fata de o interventie militara in Siria: Exclus!

Cancelarul german, Angela Merkel, exclude posibilitatea ca Germania sa participe la o interventie militara in Siria, semnaleaza duminica Europa Press, conform Agerpres. Germania nu va participa la nicio.

ONU se pregateste pentru o interventie militara in Siria

Agentiile ONU prezente in Siria au intocmit planuri de urgenta in cazul unei interventii militare, dar vor sa continue sa furnizeze ajutor umanitar, a subliniat vineri Valerie Amos, coordonatoarea.

VIDEO Traian Basescu, despre conflictul din Siria: Romania nu are resurse militare pentru o operatiune militara

Presedintele Traian Basescu a declarat, de la Palatul Cotroceni, ca, in cazul in care se va ajunge la o interventie militara in Siria, Romania va fi un partener politic al aliatilor sai, dar nu are resurse militare pentru o operatiune de o asemenea anvergura.

Siria: Papa Francisc spune din nou nu razboiului/ SUA ar pregati o interventie militara de 3 zile, cu atacuri masive cu rachete

Papa Francisc a spus din nou nu razboiului din Siria, denuntand razboaiele comerciale pentru vaznarile de arme si proliferarea acestora, facand apel la lideri sa gaseasca o solutie dreapta, relateaza AFP. Los Angeles Times relateaza ca Pentagonul pregateste o interventie mai lunga decat prevazuta initial, de trei zile, si mai intensa.

Criza din Siria. Congresul american incepe dezbaterile privind o posibila interventie militara. Administratia Obama incearca sa convinga

In timp ce secretarul de stat american John Kerry continua ofensiva diplomatica in Europa, intalnindu-l la Paris pe secretarul general al Ligii Arabe pentru a justifica proiectul interventiei militare in Siria, acuzata de atacul chimic din 21 august, mingea este acum in terenul de Congresul american.

Sarcina lui Obama, dupa summitul G20 incheiat fara un plan de salvare pentru Siria: sa convinga Congresul SUA ca o interventie militara este necesara

Dupa ce nu a reusit sa convinga comunitatea internationala de necesitatea unei interventii militare in Siria, presedintelui american, Barack Obama, ii revine sarcina de a-si convinge conationalii din Congresul de la Washington ca o ofensiva armata este cel mai bun mod de actiune pentru rezolvare crizei din Siria.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )