Libnet.ro
UNICEF

16:30

Siria: Papa Francisc spune din nou nu razboiului/ SUA ar pregati o interventie militara de 3 zile, cu atacuri masive cu rachete

Hotnews Hotnews,
 Siria: Papa Francisc spune din nou nu razboiului/ SUA ar pregati o interventie militara de 3 zile, cu atacuri masive cu rachete

Papa Francisc a spus din nou nu razboiului din Siria, denuntand razboaiele comerciale pentru vaznarile de arme si proliferarea acestora, facand apel la lideri sa gaseasca o solutie dreapta, relateaza AFP. Los Angeles Times relateaza ca Pentagonul pregateste o interventie mai lunga decat prevazuta initial, de trei zile, si mai intensa. continuă pe Hotnews

Papa Francisc denunta razboaiele comerciale pentru a vinde arme

Papa Francisc a respins din nou razboiul in Siria, denuntand razboaiele comerciale pentru a vinde arme si proliferarea acestora si cerandu-le oficialilor politici sa gaseasca o solutie justa la conflictul fratricid, arata AFP.

Papa Francisc denunta razboaiele comerciale pentru a vinde arme

Papa Francisc a respins din nou razboiul in Siria, denuntand razboaiele comerciale pentru a vinde arme si proliferarea acestora si cerandu-le oficialilor politici sa gaseasca o solutie justa la.

Papa Francisc indeamna la O ZI DE POST iMPOTRIVA unei solutii militare in Siria

Papa Francisc, care urmeaza sa participe la o rugaciune in Piata Sfantul Petru, a mobilizat, sambata, catolicii din lumea intreaga pentru o zi de post impotriva oricarei solutii militare in Siria,.

Papa Francisc invita lumea intreaga la post, pentru a contesta o actiune militara in Siria

Papa Francisc, care urmeaza sa participe la o rugaciune in Piata Sfantul Petru, a mobilizat catolicii din lumea intreaga pentru o zi de post impotriva oricarei solutii militare in Siria, extinzandu-si apelul la toate confesiunile si la cei.

Vaticanul a dezmintit ca Papa Francisc l-ar fi sunat pe un tanar homosexual francez

Vaticanul a dezmintit in mod categoric vineri ca Papa Francisc l-ar fi sunat recent pe un tanar homosexual francez, in urma unor informatii care circula in presa din Franta cu privire la presupusul apel.

Gestul IMPRESIONANT pe care Papa Francisc l-a facut in fata unui moldovean. Eu iti spun TATA

Papa Francisc s-a intalnit miercuri cu mai multi copii din Europa, inclusiv cu un baietel, Vasilica, in varsta de 11 ani, din Republica Moldova, dupa ce acestia i-au trimis scrisori si desene, potrivit.

Fresh! Cristina Rus este din nou insarcinata! Va avea baietel?

Cristina Rus radiaza de fericire dupa ce a aflat ca este din nou insarcinata. Artista se afla in cea de-a 13a saptamana de sarcina si se pare ca va avea baietel. Cantareata mai are un copil, Dragos Jr, in varsta de trei ani, cu sotul ei, Dragos Balteanu. Continue reading .

A cincea zi de proteste, la Bucuresti. Peste o mie de oameni au blocat, din nou, Bulevardul ...

Bulevardul Regina Elisabeta din centrul Capitalei a fost din nou blocat, joi seara, de peste o mie de persoane. Oamenii protosia Montana. In mai multe orase din tara oamenii au iesit pe strazi si au transmis mesaje de solidaritate cu Bucurestiul. CITITI SI:Proteste ROSIA MONTANA. Sute de oameni blocheaza CENTRUL CAPITALEI Protestele de la Bucuresti, alaturi de manifestari similare desfasurate duminica in alte orase din tara, au inceput dupa ce Guvernul a aprobat, in 27 august, un proiect de .

Rusescu a jucat din nou la Sevilla dupa o luna

Raul Rusescu a evoluat din nou in echipa celor de la FC Sevilla, miercuri seara. El a jucat titular si a fost de cateva ori aproape de gol.

Alte sapte bombe de aviatie din timpul razboiului gasite pe santierul Aeroportului Iasi

Alte sapte bombe de aviatie din timpul celui de-al doilea razboi mondial au fost descoperite, joi, pe santierul de la aeroportul din Iasi, numarul total al proiectilelor descoperite in aceasta saptamana in zona in care au loc lucrari la noua pista a aeroportului ajungand la 15.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )