Libnet.ro
UNICEF

20:00

Papa Francisc denunta razboaiele comerciale pentru a vinde arme

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Papa Francisc denunta razboaiele comerciale pentru a vinde arme

Papa Francisc a respins din nou razboiul in Siria, denuntand razboaiele comerciale pentru a vinde arme si proliferarea acestora si cerandu-le oficialilor politici sa gaseasca o solutie justa la conflictul fratricid, arata AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Papa Francisc denunta razboaiele comerciale pentru a vinde arme

Papa Francisc a respins din nou razboiul in Siria, denuntand razboaiele comerciale pentru a vinde arme si proliferarea acestora si cerandu-le oficialilor politici sa gaseasca o solutie justa la.

Siria: Papa Francisc spune din nou nu razboiului/ SUA ar pregati o interventie militara de 3 zile, cu atacuri masive cu rachete

Papa Francisc a spus din nou nu razboiului din Siria, denuntand razboaiele comerciale pentru vaznarile de arme si proliferarea acestora, facand apel la lideri sa gaseasca o solutie dreapta, relateaza AFP. Los Angeles Times relateaza ca Pentagonul pregateste o interventie mai lunga decat prevazuta initial, de trei zile, si mai intensa.

Papa Francisc invita lumea intreaga la post, pentru a contesta o actiune militara in Siria

Papa Francisc, care urmeaza sa participe la o rugaciune in Piata Sfantul Petru, a mobilizat catolicii din lumea intreaga pentru o zi de post impotriva oricarei solutii militare in Siria, extinzandu-si apelul la toate confesiunile si la cei.

Papa Francisc indeamna la O ZI DE POST iMPOTRIVA unei solutii militare in Siria

Papa Francisc, care urmeaza sa participe la o rugaciune in Piata Sfantul Petru, a mobilizat, sambata, catolicii din lumea intreaga pentru o zi de post impotriva oricarei solutii militare in Siria,.

Vaticanul a dezmintit ca Papa Francisc l-ar fi sunat pe un tanar homosexual francez

Vaticanul a dezmintit in mod categoric vineri ca Papa Francisc l-ar fi sunat recent pe un tanar homosexual francez, in urma unor informatii care circula in presa din Franta cu privire la presupusul apel.

Gestul IMPRESIONANT pe care Papa Francisc l-a facut in fata unui moldovean. Eu iti spun TATA

Papa Francisc s-a intalnit miercuri cu mai multi copii din Europa, inclusiv cu un baietel, Vasilica, in varsta de 11 ani, din Republica Moldova, dupa ce acestia i-au trimis scrisori si desene, potrivit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )