Libnet.ro
UNICEF

16:30

Fresh! Cristina Rus este din nou insarcinata! Va avea baietel?

ADPM ADPM,
Fresh! Cristina Rus este din nou insarcinata! Va avea baietel?

Cristina Rus radiaza de fericire dupa ce a aflat ca este din nou insarcinata. Artista se afla in cea de-a 13a saptamana de sarcina si se pare ca va avea baietel. Cantareata mai are un copil, Dragos Jr, in varsta de trei ani, cu sotul ei, Dragos Balteanu. Continue reading . continuă pe ADPM

Cristina Rus, insarcinata pentru a doua oara: Cel mai probabil voi avea un baietel

Cristina Rus a dezvaluit, in exclusivitate pentru revista OK!, ca este insarcinata in 15 saptamani si va deveni mama pentru a doua oara. Artista a realizat o sedinta foto purtand superbe tinute Pronovias si spune ca are sentimentul ca va aduce pe lume tot un baietel. Continue reading .

Cristina Rus, insarcinata pentru a doua oara: Cel mai probabil voi avea un baietel

Cristina Rus, fosta componenta a trupei Blondy, va deveni mamica pentru a doua oara, fiind insarcinata in 15 saptamani. Artista are sentimentul ca va aduce pe lume tot un baietel.

Lady Gaga e nerabdatoare sa porneasca din nou in turneu!

Show-ul pe care excentrica artista l-a sustinut pe 1 septembrie in cadrul festivalului iTunes din Londra i-a redeschis apetitul cantaretei de a pleca din nou in turneu. Si inainte de acest recital Lady Gaga a declarat de nenumarate ori ca abia asteapta sa urce din nou pe scena si sa cante in fata fanilor sai.

A cincea zi de proteste, la Bucuresti. Peste o mie de oameni au blocat, din nou, Bulevardul ...

Bulevardul Regina Elisabeta din centrul Capitalei a fost din nou blocat, joi seara, de peste o mie de persoane. Oamenii protosia Montana. In mai multe orase din tara oamenii au iesit pe strazi si au transmis mesaje de solidaritate cu Bucurestiul. CITITI SI:Proteste ROSIA MONTANA. Sute de oameni blocheaza CENTRUL CAPITALEI Protestele de la Bucuresti, alaturi de manifestari similare desfasurate duminica in alte orase din tara, au inceput dupa ce Guvernul a aprobat, in 27 august, un proiect de .

Rusescu a jucat din nou la Sevilla dupa o luna

Raul Rusescu a evoluat din nou in echipa celor de la FC Sevilla, miercuri seara. El a jucat titular si a fost de cateva ori aproape de gol.

David Cameron: Siria va folosi din nou arme chimice in lipsa unei actiuni militare a SUA

Premierul britanic David Cameron a declarat, miercuri, ca, in opinia sa, guvernul sirian va folosi din nou arme chimice impotriva propriului popor daca Statele Unite ale Americii nu vor lansa o actiune militara in.

Kim Kardashian se dezbraca din nou pentru PLAYBOY!

Daca nu a reusit sa ajunga pe coperta revistei Vogue, Kim Kardashian face ce stie mai bine: se dezbraca pentru Playboy. Kim este determinata sa arate perfect dupa nastere si este dipusa sa-si arate corpul intr-un nou pictorial incendiar pentru Playboy. Kim a pozat in Playboy in anul 2007, iar ulterior a declarat ca regreta acest lucru. Continue reading .

Liviu Dragnea, din nou la DNA: Sper sa ii conving ca sunt nevinovat.

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, marti, la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie ca spera sa ii convinga pe procurori ca este nevinovat in dosarul referendumului din 2012. Vicepremierul Liviu Dragnea a fost pus sub acuzare in dosarul privind referendumul din 2012 de demitere a sefului statului. Procurorii DNA sustin ca Dragnea, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, si-ar fi folosit autoritatea si influenta in scopul obtinerii unei prezente de minimum .

Saxo Bank: Alegerile din Germania vor avea un impact considerabil asupra Europei

Alegerile din Germania, care vor avea loc luna aceasta, vor avea un impact considerabil asupra evenimentelor ulterioare din Europa, considera analistii Saxo Bank.

Alegerile din Germania vor avea un impact considerabil asupra evenimentelor din Europa

Alegerile din Germania, care vor avea loc luna aceasta, vor avea un impact considerabil asupra evenimentelor ulterioare din Europa, considera analistii Saxo Bank.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )