Libnet.ro
UNICEF

18:00

Saxo Bank: Alegerile din Germania vor avea un impact considerabil asupra Europei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Saxo Bank: Alegerile din Germania vor avea un impact considerabil asupra Europei

Alegerile din Germania, care vor avea loc luna aceasta, vor avea un impact considerabil asupra evenimentelor ulterioare din Europa, considera analistii Saxo Bank. continuă pe Ziarul Bursa

Alegerile din Germania vor avea un impact considerabil asupra evenimentelor din Europa

Alegerile din Germania, care vor avea loc luna aceasta, vor avea un impact considerabil asupra evenimentelor ulterioare din Europa, considera analistii Saxo Bank.

Politistii din SUA vor avea propria retea de socializare

O retea de socializare dedicata politistilor, intitulata BlueLine, care isi propune sa ii ajute pe oamenii legii sa isi impartaseasca experientele si strategiile, va fi lansata in luna octombrie in SUA, informeaza foxnews. com, citat de Mediafax .

Saxo Bank va publica volumele de tranzactionare lunare si medii

Saxo Bank, banca specializata in investitii si tranzactionari online, va face publice depozitele clientilor si volumele de tranzactionare lunare si medii, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

PAM: Aproximativ doua milioane de zimbabweeni, vor avea nevoie de ajutor alimentar

Cel putin doua milioane de zimbabweeni din 13 milioane vor avea nevoie de ajutor alimentar in lunile ce urmeaza din cauza ploilor slabe cantitativ si a recoltelor saracacioase, a anuntat astazi Programul Alimentar Mondial PAM) intr-un comunicat, conform presei internationale.

Elevii vor avea O NOUA MATERIE in programa scolara, incepand din 2014

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a anuntat, duminica, la scoala de vara a PNL de la Constanta, ca din 2014 se vor introduce in programa scolara ore de educatie sanitara, in care elevii vor.

Liga I: Programul etapelor a saptea si a opta. Cand vor avea loc urmatoarele meciuri.

Liga Profesionista de Fotbal LPF) a anuntat, luni, pe site-ul oficial, programul partidelor din etapele a VII-a si a VIII-a ale Ligii I, care se vor desfasura in perioadele 13-16 septembrie si 20-23 septembrie, conform Mediafax. Programul celor doua etape este urmatorul: Etapa a VII-a Vineri, 13 septembrie Ceahlaul Piatra Neamt - FC Brasov, ora 19. 00, Dolce Sport Pandurii Targu Jiu - Dinamo, ora 20. 30, Digi Sport Sambata, 14 septembrie Steaua - Sageata Navodari, ora 19. 00, Digi .

Doar covrigii se ieftinesc: Produsele de patiserie proaspata, precum checul si cozonacul, vor avea in continuare un TVA de 24%

Produsele de patiserie proaspata precum cozonacul si checul nu vor fi afectate direct de reducerea TVA, a anuntat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, citat de Mediafax. Exista deja un cod CAEN, 1071,.

Ministrul Sanatatii: Elevii vor avea o noua materie in programa scolara

Eugen Nicolaescu, Ministrul Sanatatii a anuntat, astazi, in cadrul scolii de vara a PNL de la Constanta, ca incepand cu anul viitor se vor introduce, in programa scolara, ore de educatie sanitara, in care elevii vor invata despre acordarea primului ajutor, informeaza sursele de presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )