Libnet.ro
UNICEF

23:00

Basescu, despre faptul ca Alina Gorghiu a cerut demisia lui Sorin Oprescu: Doamna Gorghiu uita ca a fost printre sustinatorii lui Oprescu, in 2012. Macar putina decenta (VIDEO)

B1 B1,
Basescu, despre faptul ca Alina Gorghiu a cerut demisia lui Sorin Oprescu: Doamna Gorghiu uita ca a fost printre sustinatorii lui Oprescu, in 2012. Macar putina decenta (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a criticat reactia copresedintelui PNL Alina Gorghiu care a cerut demisia lui Sorin Oprescu, dupa ce acesta a fost retinut pentru luare de mita. Acum scoaterea din competitie. continuă pe B1

Traian Basescu o critica pe Alina Gorghiu: Doamna uita ca a fost printre sustinatorii lui Oprescu

Fostul presedinte, Traian Basescu a criticat, duminica, la B1 Tv, reactia copresedintelui PNL, Alina Gorghiu, care a cerut demisia lui Sorin Oprescu, dupa de edilul a fost retinut pentru luare de mita.

Alina Gorghiu: Dupa retinerea lui Sorin Oprescu, solutia potrivita azi - demisia

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a cerut, duminica, demisia edilului Capitalei, Sorin Oprescu, retinut pentru luare de mita. intr-o postare pe Twitter, liderul PNL a transmis ca solutia potrivita pe viitor este.

Alina Gorghiu, la Scoala de vara a Organizatiei de Femei a PNL: Nu o sa schimbam perceptia despre femeia in politica daca nu o sa ne consideram parteneri egali. De misoginism este plina politica

Copresedintele PNL Alina Gorghiu le-a reprosat, sambata, femeilor din partid ca nu au fost indraznete si foarte putine si-au depus candidatura in competitia interna pentru alegerile locale, informeaza.

Alina Gorghiu, despre crearea unui guvern de uniune nationala: Nu s-a pus problema de asa ceva, exclud o asemenea varianta

Copresedintele PNL Alina Gorghiu declarat vineri ca exclude varianta crearii unui guvern de uniune nationala, informeaza Agerpres. Nu s-a pus problema de asa ceva, exclud o asemenea varianta guvern de uniune.

Liviu Dragnea a vorbit cu Alina Gorghiu despre un demers comun prin care Parlamentul Romaniei sa fie recredibilizat: Nu este corect ca aceasta institutie sa nu fie vazuta cum trebuie (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, dupa votul din Camera Deputatilor pe Noul Cod Fiscal, ca a vorbit cu Alina Gorghiu, copresedinte PNL, despre un plan comun de actiuni si masuri pentru.

Alina Gorghiu, la 8 luni in fruntea PNL: Ma consider un presedinte de partid corect, nici dur, dar nici usor de influentat. Am o crestere constanta, sanatoasa in sondajele de opinie. Nu ma intereseaza notorietatea rapida si cu orice pret

Cea mai tanara sefa de partid din Romania, Alina Gorghiu, a vorbit despre provocarile functiei pe care o ocupa, la 8 luni de la preluarea sefiei PNL. Aceasta spune ca nu este interesata sa obtina.

De ce s-a suparat Alina Gorghiu la tabara de vara a PNL

Copresedintele PNL Alina Gorghiu pare sa se fi suparat la la tabara de vara a partidului, care se afla la mare. Alina Gorghiu a parut usor invidioasa pe Vasile Blaga, fiindca acesta s-a bucurat de mai.

Alina Gorghiu le recomanda femeilor sa fie mai indraznete

Copresedintele PNL Alina Gorghiu, le reproseaza femeilor din partidul ei ca nu au fost indraznete.

Alina Gorghiu: Politica e plina de misogini

Copresedintele liberalilor Alina Gorghiu a declarat sambata ca perceptia cu privire la femeia in politica poate fi schimbata si a apreciat ca viata politica este plina de misogini iar exemple se gasesc.

Alina Gorghiu: Probabil ca Victor Ponta se lauda cu acuzatiile de coruptie in fata prietenilor, precum rapperii americani

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a scris, vineri, pe pagina de Facebook, ca a incercat sa ignore tentativele de victimizare ale premierului Victor Ponta si ca s-a asteptat la o minima decenta din partea acestuia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )