Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu, despre Gabriela Firea: Ma ofer sa ii botez copilul

România Liberă România Liberă,
Basescu, despre Gabriela Firea: Ma ofer sa ii botez copilul

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, miercuri, ca Gabriela Firea trebuie sa se hotarasca cum vrea sa fie tratata, ca o femeie in luna a opta sau ca om politic, referitor la acuzatiile aduse in dosarul de santaj. continuă pe România Liberă

Traian Basescu: Ma ofer sa ii botez copilul Gabrielei Firea

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, miercuri, ca Gabriela Firea trebuie sa se hotarasca cum vrea sa fie tratata, ca o femeie in luna a opta sau ca om politic, referitor la acuzatiile aduse in dosarul de santaj.

Traian Basescu: incerc sa o tratez pe Gabi Firea ca pe o mamica in luna a opta, asa s-a prevalat public. Sa se hotarasca - mama sau om politic? Ma ofer sa-i botez copilul (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, miercuri, ca Gabriela Firea trebuie sa se hotarasca cum vrea sa fie tratata, ca o femeie in luna a opta sau ca om politic, referitor la acuzatiile aduse in dosarul.

UPDATE Traian Basescu a fost audiat la Parchetul General in dosarul in care Gabriela Firea il acuza de santaj. Fostul presedinte nu a facut declaratii jurnalistilor

Fostul presedinte Traian Basescu a ajuns miercuri, in jurul orei 10. 55, la Parchetul General, unde urmeaza sa fie audiat de procurori in calitate de suspect in dosarul in care senatorul PSD Gabriela Firea il acuza de amenintare si santaj. El nu a facut nicio declaratie jurnalistilor la intrare. 25 Fostul sef al statului a parasit Parchetul General, dupa aproximativ jumatate de ora, fara sa faca declaratii jurnalistilor. Mai multe persoane care il asteptau i-au scandat numele.

Traian Basescu, asteptat la Parchetul General pentru a fi audiat in calitate de suspect in dosarul in care Gabriela Firea il acuza de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu este asteptat, miercuri, la Parchetul General pentru a fi audiat in dosarul in care Gabriela Firea il acuza de santaj. Acesta a declarat, luni, ca a primit o scrisoare prin care era invitat la audieri si din care a aflat ca are calitatea de suspect.

Basescu - citat de Instanta, in dosarul in care Gabriela Firea il acuza de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat de procurorii Parchetului de pe langa instanta suprema, ca sa fie audiat in dosarul in care senatorul Gabriela Firea il acuza de santaj, potrivit lui Lucian Bolcas, avocatul parlamentarului, citat de Mediafax.

Traian Basescu, citat de procurorii Inaltei Curti pentru a fi audiat in dosarul in care Gabriela Firea il acuza de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat de procurorii Parchetului de pe langa instanta suprema, pentru a fi audiat in dosarul in care senatorul Gabriela Firea il acuza de santaj, a declarat, pentru Mediafax, avocatul parlamentarului, Lucian Bolcas. Bolcas a precizat ca Traian Basescu a fost citat de procurori pentru a da explicatii in acest dosar si ar urma sa se prezinte la audieri in cursul zilei de miercuri.

VIDEO Traian Basescu: Am calitatea de suspect in dosarul Gabriela Firea, la fel ca procurorul general Nitu, suspectat ca a impuscat oameni la Revolutie / Oreste e bolnavior, mai e si raspopitul de la Antena 3

Traian Basescu a declarat luni ca are calitatea de suspect in dosarul de santaj care o priveste pe senatoarea PSD Gabriela Firea, la fel ca si procurorul general Tiberiu Nitu, suspectat ca a impuscat oameni la Revolutie.

Gabriela Firea: Traian Basescu a incercat sa exercite o presiune psihica asupra mea

Gabriela Firea spune ca se asteapta la noi atacuri din partea fostului presedinte al Romaniei. Senatorul PSD este convinsa ca judecatorii vor face dreptate in acest caz si nu are nicio indoiala ca Traian.

Gabriela Firea dezvaluie ce plan va avea in instanta

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat, miercuri, dupa ce Traian Basescu s-a prezentat in fata procurorilor, ca ea si avocatul sau vor sustine cu tarie faptul ca declaratiile fostului presedinte nu pot ramane simple speculatii politice, relateaza Mediafax.

Dan Voiculescu il da in judecata pe Traian Basescu, dupa afirmatiile despre fondurile Crescent si Gabriela Firea

Fondatorul PC Dan Voiculescu, aflat in detentie, a anuntat marti, intr-o postare pe blogul personal, ca a pornit o actiune in justitie impotriva lui Traian Basescu, dupa afirmatiile fostului presedinte privind fondurile Crescent.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )