Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Voiculescu il da in judecata pe Traian Basescu, dupa afirmatiile despre fondurile Crescent si Gabriela Firea

Adevărul Adevărul,
Dan Voiculescu il da in judecata pe Traian Basescu, dupa afirmatiile despre fondurile Crescent si Gabriela Firea

Fondatorul PC Dan Voiculescu, aflat in detentie, a anuntat marti, intr-o postare pe blogul personal, ca a pornit o actiune in justitie impotriva lui Traian Basescu, dupa afirmatiile fostului presedinte privind fondurile Crescent. continuă pe Adevărul

Dan Voiculescu il da in judecata pe Traian Basescu, dupa afirmatiile privind Crescent

Fondatorul PC Dan Voiculescu, aflat in detentie, a anuntat marti, intr-o postare pe blogul personal, ca a pornit o actiune in justitie impotriva lui Traian Basescu, dupa afirmatiile fostului presedinte privind fondurile Crescent.

Dan Voiculescu il da in judecata pe Traian Basescu

Dan Voiculescu il da in judecata pe Traian Basescu pentru afirmatiile mincinoase facute cu o zi in urma. intr-o postare pe blogul personal, Dan Voiculescu anunta ca a luat legatura cu avocatii sai pentru.

Traian Basescu, dupa iesirea publica a premierului: Reamintesc: nimeni dintre cei care fura sa nu stea linistiti

Fostul presedinte Traian Basescu a amintit, pe pagina de Facebook, o declaratia facut in 2014 la B1Tv conform careia nimeni dintre cei care fura sa nu stea linistiti. Nu va suparati ca va.

FOTO. Din spatele gratiilor, Dan Voiculescu il da in judecata pe Traian Basescu

Dan Voiculescu, condamnat la o pedeapsa de 10 ani cu executare in dosarul ICA, s-a hotarat, din spatele gratiilor, sa-l dea in judecata pe fostul presedinte Traian Basescu.

Voiculescu il da in judecata pe Basescu pentru acuzatiile legate de Crescent

Fondatorul Partidului Conservator, Dan Voiculescu inchis in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare - ICA), a scris, astazi, pe blog, ca il da in judecata pe fostul presedinte Traian Basescu, dupa ce acesta a vorbit, ieri, despre o presupusa spalare de bani ce implica transferuri de la compania Securitatii, Crescent, in Grivco, in perioada 2007-2011.

Traian Basescu: Sunt suspect pentru ca am deranjat-o pe Firea. O rog sa isi aduca aminte ca a transferat bani de la Crescent unei firme din trustul lui Voiculescu (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, ca este cercetat in calitate de suspect in dosarul acuzatiilor facute la adresa Gabrielei Firea. Am primit o scrisoare prin care aflu ca sunt suspect.

Europarlamentar: E inadmisibil ca Traian Basescu sa fie etichetat ca prorus

Europarlamentarul Siegfried Muresan PMP) a anuntat ca a trimis o scrisoare conducerii ziarului polonez Gazeta Wyborcza, drept replica la afirmatiile defaimatoare la adresa Romaniei prezentate in pasajul de inceput al interviului cu presedintele Klaus Iohannis, in care afirma ca in niciun caz situatia actuala din Romania nu poate fi descrisa ca harababura, iar etichetarea lui Traian Basescu ca prorus nu corespunde sub nicio forma realitatii, potrivit AgerPres.

Presa poloneza, dupa vizita lui Iohannis la Varsovia: Iohannis face curat in harababura lasata de predecesorul sau prorus, Traian Basescu

Europarlamentarul PMP Siegfried Muresan a transmis o scrisoare conducerii ziarului polonez Gazeta Wyborcza in care atrage atentia asupra afirmatiilor defaimatoare la adresa politicii duse de fostul presedinte Traian Basescu, despre care a notat initial ca este prorus.

Traian Basescu, despre Darius Valcov: Tin foarte mult la el, dar cand un ministru de Finante e acuzat de asa ceva, trebuia revocat imediat (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, luni, despre punerea lui Darius Valcov sub urmarire penala de catre procurorii DNA pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, in timpul mandatului de.

Europarlamentarul Siegfried Muresan a trimis o scrisoare ziarului polonez Gazeta Wyborcza, care a scris despre Klaus Iohannis ca trebuie sa curete harababura lasata de predecesorul sau prorus, Traian Basescu

Europarlamentarul Siegfried Muresan PMP) a trimis o scrisoare conducerii ziarului polonez Gazeta Wyborcza, cotidian care a realizat un interviu cu presedintele Klaus Iohannis, in timpul recentei sale vizite la Varsovia, interviu publicat pe 12 martie. In deschiderea interviului, jurnalistii polonezi afirmau ca actualul sef al statului trebuie sa curete harababura lasata de predecesorul sau prorus, Traian Basescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )